Laurabenik 3 april 2011 | |
Hier nu voor de 2e keer geen goede ervaring. De eerste keer dat ik er was, kreeg onze tafel van 10 mensen niet tegelijk hun eten en werd onze bestelling voor koffie eerst vergeten, daarna verkeerd gebracht en tot slot uit onvrede op tafel gesmeten.
libello 14 maart 2011 | |
Wij eten hier regelmatig, maar afgelopen zaterdag was geen memorabele avond. Bij binnenkomst zagen we dat er geen lege tafels waren en dat er mensen aan de bar aan het wachten waren, maar we werden totaal niet opgemerkt of gedag gezegd. Pas na een paar minuten kreeg ik de kans om te vragen hoe lang het zou duren voor we aan tafel konden. Eenmaal wachtend aan de bar duurde het ook lang voor we uiteindelijk in ieder geval alvast een drankje konden bestellen. Ik zit zelf ook in de horeca en zag meteen dat de bediening waarschijnlijk nieuw en/of onervaren was want ze liepen als een kip zonder kop rond. Alleen het meisje achter de bar had het allemaal nog een beetje in de gaten.
proeveramsterdam73 9 maart 2011 | |
lekker ongecompliceerd pizza eten voor redelijke prijs. wijn vd maand was heerlijk voor goede prijs. |
RobbertS 25 oktober 2010 | |
Ach ja, vroeger pizza's voor de halve prijs. Eten en keuken zijn prima. De bediening moet echt beter haar best doen: drankjes vergeten, brood met kruidenboter komt tegelijk met de pizza's, hete thee over tafel gooien... |
Repainted 27 november 2009 | |
Voor de verandering een keer bij Toscana gegeten. Als voorgerecht vitello tonnato met weinig tonijn en nog minder tonijnmayonaise en te koude vooraf klaargemaakte carpaccio zonder Parmezaanse kaas. Daarbij dronk mijn tafeldame de witte huiswijn waar kraak nog smaak aan zat. Als hoofdgerecht at ik pizza maar die van Dr Oetker (spreek uit Utker) smaakt beter. Mijn vriendin at spaghetti a limon en die smaakte voortreffelijk. Bediening was vriendelijk maar sloom en onnozel. Als je niets kunt onthouden, schrijf het dan op!! Capri heeft, wat ons betreft, geen concurrentie aan dit restaurant. |
bart b. 5 juli 2009 | |
De pizza's zijn uitstekend en vooral goedkoop. Andere dingen van de kaart moet je niet bestellen! Als je daarna nog naar de tegenovergelegen bioscoop wil, ga dan een half uur eerder dan gepland, soms moet je wachten op een leeg tafeltje. |
Proever82811 21 oktober 2008 | |
Prima prijs kwaliteit verhouden. Zondag ff voor de film snel een pizza gegeten en een wijntje. Met zijn twee waren we voor minder dan 20 euro klaar. Ook nog eens binne het uur. Prima dus. Inrichting is minimaal, maar prima. De bediening lachte ook wel lief en er was niks op aan te merken. |
Proever82253 10 oktober 2008 | |
lekker eten. vooral ook: heel erg aardige dames die heel goed voor je zorgen. En ook nog eens niet duur
Lody 20 augustus 2008 | |
Echt geweldig lekker gegeten vooral de pasta met pesto is erg lekker. De bediening was aardig maar niks bijzonders. Vanavond weer eten :D |
Proever77836 8 juli 2008 | |
Beide Toscana's zijn leuk!!!! Die ene tegenover The Movies heeft mijn persoonlijke voorkeur! Niet altijd even vlot maar altijd aardig en behulpvaardig personeel. Heerlijk eten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima restaurant! |
Geef zelf je mening over Toscana