We gaan hier regelmatig eten, zeker voor de zondagslunch een aanrader. De saoto soep is doorgaans goed op smaak en de porties zijn niet te zuinig, de laatste keer viel de soep helaas tegen, deze smaakte verdund. Kip met pikante ketjapsaus, biefstuk tau-si en tjap tjoy smaken echt Chinees, ook voor het pittige Surinaamse eten kun je hier goed terecht. De bediening is kortaf, maar dat is helemaal prima. Afgelopen jaar iets duurder geworden.
Gezellig is het er niet, maar het eten is er prima. Kam-Yin is een no nonsense surinees in de Warmoestraat, waar de doorloop gigantisch hoog is. op donderdag avond (koop avond) is het en komen en gaan van mensen die voor relatief weinig geld, lekker iets snel willen eten. Zoals veel mensen zeggen: Prima Pom, Soto soep, Roti en Moksi Meti zijn top. Verwacht geen lange uitgebreide diner avond, maar gewoon een plek om je honger te stillen met goed en goedkoop eten!
Lekker eten hoor, maar ik baal ervan dat ze Chang Express (de buren) hebben opgeslokt zonder er iets mee te doen. Dat staat nu al 2 jaar leeg. En het eten was daar gewoon echt beter.