7.7
6.7

CheyenneVW CheyenneVW 14 maart 2012

zeer lekker broodje gegeten, erg vriendelijke bediening en alle groentjes waren vers. Ook helemaal niet duur voor wat je krijgt

NTDG NTDG 9 februari 2011

Broodje Bert is een charmante zaak, met heerlijke broodjes voor een zeer schappelijke prijs (vanaf 4 euro). Vooral de warme broodjes uit de oven zijn een echte aanrader. De bediening is zeer vriendelijk en de broodjes worden snel geleverd. Binnen is het vrij krap (er zijn ongeveer 12 zitplaatsen aan drie 'planken', twee tegen het raam en één tegen de bar), maar dit wordt gecompenseerd door de stadse sfeer. Je kunt er ook buiten zitten; in de zomer is het terras wat uitgebreider.

konbit25 konbit25 2 december 2010

lekkere broodjes , we zijn hier vaak met collega's voor lunch ...

ronyi ronyi 27 juni 2010

Op aanrader van vrienden bij Broodje Bert gegeten. Al 3 keer wezen eten en elke keer heel goed en veel gegeten. Je zit na het eten bij Broodje Bert ook echt vol en is absoluut niet duur! Buitenkant ziet er niet heel aantrekkelijk uit, zonder de aanrader was ik er denk ik niet wezen eten. Ga er zeker nog veel vaker heen, genoeg broodjes dat ik nog wil proberen!

Victor B Victor B 12 mei 2010

Fantastische broodjes. Of je neemt Broodje Bert met 5 kleine lamsburgertjes, broodje warme mozzarella of geitenkaas of ommelet: alles is goed, rijk belegd, veel verse groente, overduidelijk met liefde bereid. Je zou het aan de buitenkant niet zeggen, maar zeker een van de betere broodjeszaken in Amsterdam!

Proever46146 Proever46146 6 februari 2008

Bij Broodje Bert is er veel keuze en alles is even lekker (op de te vermijden ui na dan...) In de zomer zit je goed buiten op het terras, in de winter is het vrij krap binnen en kun je nogal naar de bertburgers gaan ruiken. Door de de drukte schiet de service er soms een beetje bij in (en alle prijzen zijn een jaar geleden met een euro omhoog gegaan) maar de mannen achter de counter zijn verder altijd erg aardig. Voor het drukke-stad-gevoel en goed eten moet je zeker bij broodje bert langs gaan!

tacoe tacoe 2 april 2004

Het ruikt er altijd erg aangebrand, bediening is traag, op de broodjes zit altijd een kilo rode ui en te weinig lekker beleg. Niet al te best.

Proever15561 Proever15561 3 maart 2004

De broodje bert en broodje kip zijn zeker de leiders.Die zijn gewoon heerlijk.Met de verse groente en heerlijke sauzen zijn ze echte aanraders.En de keuzes van verschillende broodjes (o.a. turks brood !!) is er altijd wat voor ieder.En de mozzarella mag er ook zeker zijn.

Proever15475 Proever15475 1 maart 2004

Broodje kip madras is heerlijk door de gegrilde kip en de lekkere pittige saus. Van de salades is de avocadosalado een aanrader.
Helaas wordt er geen wijn geserveerd, maar een goede vervanger is de verse jus d\'oranges.

Proever1240 Proever1240 4 oktober 2003

De \"Bert Burger\" (eigenlijk 6 mini-lamsburgertjes op een pistoletje, met salade) is geweldig. Sowieso een lekker en goedkoop lunchtentje, en dat op een prachtig punt aan de gracht!

Geef zelf je mening over Broodje Bert