noekepoek 10 juli 2008 | |
Prima pizza, voor prima prijs.
deesje 10 november 2006 | |
De ovenschotels zijn fenomenaal: mals, rijk, heerlijk! Pizza\'s zijn goed smaakgebalanceerd en op z\'n turks niet zwaar belegd. Vooraf champs in knoflook zijn heul. erg. lekker! Het decor in steekwoorden: tapijttegels, bordeauxrood, planten, simpel. Prima dus :) Perfect restaurant voor een avond \'geen moeilijk gedoe, gewoon heerlijk goedkoop eten\' of in je eentje met \'n boek. Twee voor- en hoofdgerechten en een fles wijn was 35 euro. Amazing. Eerlijk! |
Proever27562 28 december 2004 | |
Heerlijke Turkse gerechten en Turkse wijnen voor een wel zeer schappelijke prijs! We hebben hier een bijzonder aangename avond gehad. Zonder reservering kwamen we met een groep van 10 maar in no time had de eigenaar tafels aangeschoven en mogelijk gemaakt dat we toch met zijn allen konden eten. Mooie verse producten, alles goed van smaak ook de stoofschoteltjes zijn erg lekker en het dessert baklava met ijs daar kom je echt voor terug! Daarnaast ook nog eens vriendelijke, attente en vlotte bediening in een aangename ongdedwongen sfeer. Ook het keukenpersoneel is charmant en welwillend te noemen en maakt het de bezoeker graag naar de zin. Verder zijn alle pizza\'s er momenteel 6 euro wat natuurlijk erg goedkoop is. Wat ik ook altijd belangrijk vind bij een bezoek aan een restaurant: de toiletten zijn er zeer proper. |
Proever26265 24 november 2004 | |
heerlijke turkse gerechten, met een prachtige prijs. allervriendelijkste bediening, een aanrader voor een romantisch diner voor twee!: bestel de venedik special |
smoelwerk 4 april 2004 | |
Dit restaurant kwlificeert als \'uitstekend\' omdat het een zeer redelijke pizza serveert tegen een belachelijk lage prijs. Moet je zeker eens proberen!
Proever896 4 februari 2004 | |
Overheerlijke Tukse pizza\'s.