7.8

KeukenItaliaans
Openingstijden12.00-22.30

miles78 miles78 7 januari 2012

vrijdag 6 januari, half 8

Restaurant is praktisch leeg, er staan drie meisjes achter de bar die me alle drie negeren, totdat ik na een kwartier aan een tafel gezeten te hebben, zelf maar iemand bij me roep. Aan gastvrijheid en service ontbreekt het bij Panorama. De pizza is zichtbaar met liefde gemaakt en was erg lekker.

Gerard Bakker Gerard Bakker 16 augustus 2010

Eten was goed, alleen vond ik het wel een beetje aan de dure kant. Bediening was wel erg goed en vriendelijk.

Proever13292 Proever13292 4 januari 2005

Een gezellig eetcafé met warme uitstraling. Zeer vriendelijke bediening.
De knapperige broodjes met warme kip en feta zijn een aanbeveling, heerlijk van smaak, rijkelijk belegd en aantrekkelijk gegarneerd.
Proef er ook eens de heerlijke \'koffie verkeerd\', ze serveren er bovendien een luxe, overheerlijke chocoladebiscuit bij.
Kortom, \'Il Panorama\' is een gezellige onderbreking tijdens je Amsterdam uitje.

Proever27447 Proever27447 24 december 2004

De lokatie is sfeervol: een oude kroeg met hoog plafond, grote ramen naar de rozengracht en oude Amsterdam-foto\'s. Echt fijn toeven.
Maar dan het eten. Helaas, het was echt niet te vreten. Het klonk allemaal zo lekker op de kaart. Maar de carpaccio was smakeloos, de biefstuk uitermate taai, en de truffelravioli smaakte naar verbrand plastic. Met knoflook en vet had de kok nog goed geprobeerd het goed te maken, maar we kunnen niet anders zeggen: het was echt niet lekker. Jammer dus, want aardig was de bediening, en we hebben gewaardeerd dat we zowel de truffelravioli als de salade die we ter vervanging kregen niet hebben hoeven af te rekenen.
Als de keuken zich betert, zou dit een hele sfeervolle tent zijn om vaak te komen.

Geef zelf je mening over Il Panorama