Brasserie Hogeweg over zichzelf

Onze sfeervolle Franse Brasserie heeft 32 zitplaatsen. En biedt volop sfeer en gezellgheid. Ons streven is om altijd te werken met ambachtelijke, biologische producten en rekening te houden met de seizoenen, zoals men in Frankrijk al eeuwen gewend is. Smakelijke salades, een mooi stuk vis, of een prachtig stuk vlees, met aandacht klaargemaakt, dat is wat wij willen.

KeukenFrans, Hollands, Internationaal & Biologisch

FlorispS FlorispS 11 november 2011

Gezellig en relaxed. Het eten was goed. Hertebiefstuk precies goed gebakken met puree en spruiten. Service was goed. Dienstbaar en aanwezig wanneer nodig. lokatie is erg goed. vooral voor diegenen die in watergraafsmeer wonen.....

Caris Caris 4 augustus 2011

Op een zwoele zomeravond 27 juli jl. heerlijk op het rustige, royale terras gegeten. Na
een hartelijke ontvangst en een lekker glaasje champagnoise, hebben wij kreeft, met een
prima salade en Roseval aardappeltjes gegeten. Als nagerecht een feestelijke creme brulee
met ijs. Alle bovengenoemde ingredienten hebben ons een heerlijke avond bezorgd.

mesanges mesanges 17 juli 2011

De halve kreeft was erg klein te lang gebakken en geserveerd met bearnaise saus er bovenop(!) Dessert van warm chocolade taartje met lopende vulling en vanille ijs was geserveerd zonder ijs en er was ook geen vulling - taartje was meer zuiker dan chocolade. Een chardonay van €27,00 per fles was waterig en weinig smaak. De ambiance was gezellig en de bediening was redelijk maar zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het eten was teleurstellend.

linze linze 25 maart 2011

Gisteren uitstekend gegeten. Fijn voorgerecht met eend en gans, lekkere wijn (La Calombelle / Gascogne), goed hoofdgerecht en dessert. Attente bediening, hoewel het redelijk vol was niet te lange wachttijden. Fijne avond, prima eten.

Zuidema123 Zuidema123 3 januari 2011

Op zaterdagavond 11 december hebben wij met 24 vrienden het hele restaurant gereserveerd. Het was een uiterst geslaagde avond! Bubbels en een hapje vooraf, daarna een heerlijk 4 gangen (keuze)menu met goede wijnen en een glaasje port bij de kazen en vervolgens een grand dessert en koffie met bonbons. Van te voren kun je al je wensen kenbaar maken om verzekerd te zijn van een geweldige avond! Een aanrader dus!

Geef zelf je mening over Brasserie Hogeweg

MaandagGesloten