| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | vanaf 12.00u, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
joyce1 26 maart 2010 | |
Heerlijk aan het water heel oud eetcafe 18 eeuw denk ik eten is heerlijk leuke bediening achter ook nog een grote tuin ze zijn op maandag en dinsdag gesloten maar het is echt een aanrader |
Proever75271 13 mei 2008 | |
Ik weet niet wat er gebeurd is met deze tent sinds de laatste beschrijvingen, maar ik ben afgelopen maandag weggegaan voordat ik aan eten toekwam. Na een kwartiertje op het terras zitten zonder bediend te worden en zonder aanwijzing dat we binnen moesten bestellen terwijl er al 5 keer iemand van de tent over het terras was gelopen is mijn vriendin maar binnen gaan bestellen. Ze kwam terug met twee drankjes en de vraag of we hier wel wilden eten, want het zou lang gaan duren volgens de man achter de bar. Bovendien vond ze het nogal vies binnen. Mijn glas bleek ook goor, dus ik ging naar binnen om dit te melden. Toen de man achter de bar met de mededeling "oja er zit wat lippenstift op, dat kan niet van mij zijn" het glas doodleuk overschonk in een ander heel vies glas zijn we maar vertrokken. Wat een vieze tent! |
Proever71103 8 april 2008 | |
Pinnen is inmiddels mogelijk, ook hier is gelukkig de techniek doorgedrongen. Zowel voor, op het water, als achter (poldertuin) kun je prima buiten zitten. Meestal is er geen bediening buiten, maar kun je via het raam (tuin) bestellen of zelf binnen wat halen. Het eten is prima, voor een goede prijs. En de uitzichten aan beide zijden zijn schitterend! |
Proever56535 1 februari 2007 | |
Wel vaak geweest, maar nog nooit gegeten. Het was echt heerlijk. Goede prijzen en zeer goed gegeten. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar ze besteden zoveel aandacht aan al dit lekkers. Hollands veel. Mooie locatie langs de amstel. Beetje kruising tussen bruine kroeg en eetcafé. Alles zag er gezellig uit en schoon. Toppie.. |
Proever35489 27 juni 2005 | |
Aan de Amstel zit al JAREN de Zwarte Kat. Nog nooit geweest. Omdat het vrijdag 24 juni niet te harden was van de hitte in de tuin , besluiten wij het water op te zoeken.Heerlijk terras op een steiger, lekker windje erbij en nog net 1 tafeltje We kiezen slibtong, spareribs, biefstuk met champignons en lamkoteletjes. Het vlees en de vis zijn verrassend lekker! Niveau zoals de eerste eetcafes jaren geleden. No nonsens dus, met lekkere dikke frieten en sla (met bakje calve vineagrette). Vriendelijke bediening. Ook nog een grote tuin met ca. 15 tafels en een prachting uitzicht op de weilanden. Enige minpunt is de rommel. Langs \'het pad\' naar de tuin, in de tuin een soort overdekte bar met alleen maar rommel, van buiten naar het toilet loop je langs een soort opslag: rommel.. Jammer! Want dan denk ik toch altijd even: hoe is de keuken?.... Even opruimen lijkt ons geen overbodige luxe. Maar het eten was prima |
Geef zelf je mening over De Zwarte Kat