| Keuken | Chinees |
| Huiswijn per fles | €17.50 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 12:00-22:00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
isabellab 3 januari 2011 | |
nieuwjaarsdag hier gegeten met groot gezelschap. bediening is keurig,niks op aan te merken.Eten was smaakvol en mooi opgemaakte schotels. Ik at de kippenlever:erg mals gebakken, lekker.Tip: als je er bami bij wilt, vraag dan de Chinese-gebakken-bami, die is lekker. Jammer dat er geen verse slagroom bij de toetjes zit,maar uit een spuitbus(vermoed ik)Al met al een geslaagde avond. |
daniellej 19 november 2010 | |
Heerlijk eten! Zeer vriendelijke mensen! |
rutger 27 november 2009 | |
Lekker gegeten met drie collega's. Tsing Tao biertje met cassave kroepoek terwijl we het menu bekijken, vervolgens voor ieder van ons wat anders. Iedereen was na afloop tevreden. Zelf had ik Szechuan stijl kip met witte rijst. Lekker pittig en precies genoeg. Bediening was ok, niet al te snel en een tikkeltje arrogant. Een wat typisch opgezet restaurant. De ingang is op de bovenste etage van winkelcentrum "Amstlvn" aan het Binnenhof. Je gaat met een lift naar boven. De neonverlichting buiten heeft betere tijden gekend, sommige letters lichten niet meer op. |
Geef zelf je mening over New Peking City