| Keuken | Argentijns | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Leuk restaurant met zeer goed eten. Wel een kleine ruimte maar in de bankjes leuk om te zitten. Origineel decor. Simpele saladebar maar prima keuze en vers. De bediening was goed behalve de snelheid. We hadden binnen 1 uur al t eten en drinken gehad! Na t eten werd er meteen gevraagd wilt u nog iets anders? En nagerecht of thee/ koffie? Na beide de 2e thee op te hebben kwam de volgende die zei: wilt u nog wat want we hebben de tafel zo nodig! En dat terwijl we net 1, 5 uur binnen waren. Na de 2e thee de rekening gevraagd en bij t afrekenen gemeld dat het niet fijn is om weggekeken te worden. Het was namelijk overduidelijk dat het personeel lichtelijk in de stress schoot van de 2e thee. Van de chef kregen we excuses en een drankje aangeboden maar daar hebben we maar voor bedankt.
Een relatief klein restaurant met een eigenzinnig interieur. Tussen de tafels is relatief weinig ruimte dus daar moet je wel tegen kunnen. Je kan beter plaatsnemen in de bankjes.
Maar het eten is het meer dan waard. Tenminste als je van vlees houdt. Hoe ze het doen weet ik niet maar een beter stukje (of stuk) vlees ben ik zelden tegen gekomen. Lees ook even op de kaart waar het vlees vandaan komt en welke aandacht men er aan besteed. Het verhaal maakt de beleving compleet. De bediening is attent en ongedwongen. De salade bar is...hoe zeg je dat - de saladebar. Dat vind ik persoonlijk wel een gemis. Verder komt de kok de tafels langs om te vragen of het smaakt. Hoort een beetje bij de traditie, maar komt soms wat geforceerd over. Al met al terecht wel een topper, tenminste, als je een liefhebber bent van vlees
Al vaker hier gegeten en altijd naar volle tevredenheid. Deze keer was dat anders.
Het eten was zoals we het kennen. Puur, vers en met aandacht bereid. De chef heeft aandacht voor zijn gasten en komt gedurende de avond een paar keer kijken bij zijn gasten. Prima.
De bediening was deze keer een heel ander verhaal. We hebben ons groen en geel geergerd. Ze waren met z'n drieen, maar hadden weinig aandacht voor de gasten. Ze maakte een verveelde indruk en deden weinig moeite om de gasten te behagen. Bestellingen werden vergeten en we hebben de halve avond met lege glazen gezeten, terwijl op het hoogtepunt van de drukte (hoofdgerechen voor een grote tafel) besloten werd de zoutvaatjes in het gehele restaurant te vervangen.
We hebben prima gegeten, maar hebben een wat vervelende nasmaak aan over gehouden.
Voorlopig maar ff niet meer.
Heerlijk eten, heeft niet meer woorden nodig, maar voor de liefhebbers: fantastisch bereid vlees, lekkere frites/gepofte aardappel en fijne saladebar. Tip voor de eigenaar: meer soorten wijn per glas aanbieden, met name een zwaardere rode wijn zou het helemaal afmaken!
Gegeten op: 27 april 2013.
Met een grote groep dames hier gegeten.We hadden al twee weken van te voren gereserveerd, maar twee dagen voor we kwamen zou er nog iemand meekomen. Hierover gebeld en men wist niet of dit allemaal wel ging, we hebben gevraagd om er gewoon een stoel bij aan te schuiven, de reactie was niet erg prettig. Maar ondanks dat, was er toch een stoel bijgeschoven en het ging prima.
Saladebar was eenvoudig maar goed, de steaks waren in de meeste gevallen goed bereid al waren er twee dames die de steak erg droog vonden.
Water en brood werden direct gereserveerd samen met een smakelijke saus. Wijn was prima en bij het desert ging er nog iets mis. Gelijke desserts en een andere inhoud, hierover iets gezegd en er kwam meteen een bolletje ijs bij.
Men kwam herhaaldelijk vragen of alles naar wens was. Het was op zaterdag erg druk en een nadeel dat er met zoveel gasten maar 1 damestoilet was, ook de garderobe was aan de krappe kant.
Een zeer originele inrichting. Een aanrader, maar vooraf zeker reserveren.
Alle 311 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over El Ternero
Schrijf hieronder je recensie over El Ternero. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | vanaf 17:00 |