Keurig ingericht Grieks restaurant. Schoon en vriendelijk personeel, goede kok. Parkeren om de hoek, wel je chipknip meenemen dus. Met z'n tweeen uitgebreid en heerlijk gegeten voor nog geen 75 euro. Personeel wat vraagt of het naar de zin is en of alles goed smaakt dat hebben we wel anders meegemaakt in Amersfoort en we gaan gemiddeld twee keer in de maand uit eten in Amersfoort. Wij komen zeker een keertje terug.
Prima restaurant we hebben heerlijk op ons gemak gezeten en heerlijk gegeten. Lekkere ruime tafels mooi aangekleed zag er heel goed verzorgt uit. Ook het likeurtje na de maaltijd wat we kregen is erg lekker en werd erg gewaardeerd. Ook al kom ik niet uit Amersfoort kom ik hier zeker nog eens terug.
We hebben nu 2x gegeten bij Mylos en het was 2 x uitstekend. Goede porties en de smaak is uitstekend. Ook leuk zijn de Griekse wijnen op de kaart. De bediening voelt precies aan wat je nodig hebt. Als je van Grieks eten houdt, dan moet je beslist een keer bij Mylos zijn geweest!