KeukenChinees
Bijzondere kenmerken topper

26 maart 2013

Een beetje kitscherig decor, maar een super wokrestaurant. De koks praten tegen je en geven je advies over de sauzen. Lekker vers, ziet er goed uit. Alles wordt regelmatig aangevuld waarbij ook nieuwe bakken geplaatst worden, wel zo hygienisch. alleen het toetjesbuffet is wat magertjes.

Gegeten op: 15 december 2012.
Mieke72
Mieke72
Expertproever

14 februari 2013

Ik heb van het Wok buffet genoten. Weliswaar geen soep genomen, maar wel uit de heerlijk gevarieerde mogelijkheden van vis, vlees en groente gekozen. De "vondst" van de 6 ronden oosterse tapas is een schot in de roos. Geweldig! Al kwam ik niet verder dan 4 ronden. Samen met het hele gezelschap konden wij terug zien op een geweldige maaltijd. Ik weet waar ik terug moet komen.

Gegeten op: 8 februari 2013.

25 november 2012

Wij komen hier al jaren minimaal 1x per maand.Het eten is heerlijk en de bediening erg vriendelijk. Altijd het laatste drankje van het huis, niks te klagen.Het is geen vreetschuur maar een gezellig en knus restaurant voor ieder wat wils.

Gegeten op: 20 november 2012.
liesbeth11
liesbeth11
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

4 november 2012

hele leuke avond gehad in de wok! het was wel erg druk maar sfeer was goed! Ik had de tapaskaart niet goed gelezen en iets verkeerd besteld. Kosteloos en in een moordendtempo stond een nieuw gerecht voor mijn neus. De rest van de avond ook goed bevallen en je kan je eigen tempo bepalen qua serveren. De kleine hapjes waren lekker en was erg gezellig met me collega. De service was goed, men bood ons een drankje van het huis aan, erg gastvrij!

zeker een aanrader en we komen zeker terug!!

Gegeten op: 3 november 2012.
malauw-siefat
malauw-sief...
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

31 oktober 2012

het licht werd drie keer op de avond gedempt om te starten met het "lang-zal-ze-leven" voor een jarige gast. de huiswijn was zuur,bediening was vreselijk snel met het weghalen van de borden.qualiteit van het eten was slecht,of het was op. rommelige interrieur,met hysterisch grote vissen die naast je in een aquarium blijven zwemmen. als je houd van ff snel wat eten,zou het een optie kunnen zijn. maar verwacht er niets van.

Gegeten op: 16 oktober 2012.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
Vinofood
Vinofood
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Oriëntaals Wokrestaurant Het Oosten

Schrijf hieronder je recensie over Oriëntaals Wokrestaurant Het Oosten. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.