Pas gegeten in deze brasserie tegenover het station van Amersfoort. Een perfecte locatie dus. Bellevue maakt een verzorgde indruk maar het interieur is wel heel oubollig en ook nog eens onpersoonlijk. Daarnaast zijn er problemen met het klimaat. Het was er aangenaam warm toen we binnekwamen maar halverwege de avond werd het er koud. Antwoord van de ober: \"de kachel is kapot en deze kan niet gemaakt worden\". Sowieso is de sfeer in de brasserie niet warm te noemen en dat heeft vooral te maken met de onpersoonlijke inrichting en met de zwarte brigade die niet in staat zijn om sfeer te brengen. Het is geen team wat hier werkt maar individuen die hun kunstje van de avond uitvoeren en dat was dan dat. De bediening is onpersoonlijk en maakt zo\'n gelate, uitgebluste en onverschillige indruk dat het bijna niet te verdagen is. Daarnaast hebben een aantal van hen de neiging om gasten aan te staren, wat nu ook niet bepaald bevorderlijk is voor een aangenaam verblijf. Maar goed, we kwamen om te eten, waaronder de zeewolf omhuld met \"knapperige\" seranoham. Helaas, de zeewolf was aan de taaie kant om over de knapperigheid van de ham maar te zwijgen. De vis zou geserveerd worden op een bedje van tagliatelle, maar de 2 sliertjes die op het bord lagen kan niet aangeduid worden als een bedje. De tiramisu als nagerecht was redelijk. Bij het betalen werd tafelwater voor € 3,80 in rekening gebracht - eigenlijk schande dat restauratuers water in rekening durven te brengen. We aten met twee personen een hoofdgerecht en bestelden 1 dessert. We kregen een gepeperde rekening gepresenteerd van € 71,-. Naast de prijs-kwaliteitverhouding is in brasserie Bellevue een heleboel uit balans. Ondanks de perfecte locatie en de uitstekende mogelijkheden om er iets moois van te maken is Bellevue beslist geen aanrader. Voorlopig deze zaak maar mijden.