| Activiteiten | Restaurant, Catering, Wijnbar | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Dit is de tweede keer dat ik in dit restaurant heb gegeten. De eerste keer was enkele jaren terug tijdens de Restaurantweek. Het was destijds wel lekker, maar niet bijzonder genoeg. Met dank aan de Iens-deal hadden we een reden om het nogmaals te proberen. En deze keer hebben ze het helemaal waar gemaakt. De 7-gangen waren allemaal heerlijk, er zat geen minder tussen en alles was zeer mooi gepresenteerd. We hebben ervan genoten. Ook de service was perfect. Minpunt (maar je kunt het ook lezen als een pluspunt) is dat de halve wijnglaasjes die je kan bestellen zeer volle halve glazen oplevert. Kortom, erg royaal. Kortom: we hebben nu veel meer reden om terug te komen dan de vorige keer.
Gegeten op: 12 april 2013.
Zaterdag een diner genoten via de Iens deal: 7 gangen plus amuses. Daarbij een bijpassend bob-wijnarrangement gekozen. Conclusie; een mooi bedrijf, mooie gerechten en bijzondere wijnen. Hoogtepunt onder andere de Thaise saus, de ossestaart en het chocolade-dessert. Al met al super gerechten.
Ook de service door o.a. de sommelier was uitstekend. Tempo goed, uitleg bij gerechten zoals het hoort en kennis van zeken.
In kader van de IENS dinner deals hier het 7 gangen menu genomen. Ontvangst is echt prima en restaurant ziet er mooi uit. Echt heerlijk gegeten, super arrivé en amuse voor de eerste gang. Gerechten waren allemaal heel goed op smaak met als uitblinkers de hutspot van pastinaak, de risotto en de ossestaart. Wijnen erg goed en vriendelijke bediening. Porties aan de kleine kant, maar voor deze prijs mag je dit ook wel verwachten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gegeten op: 22 april 2013.
Heerlijk eten met fantasievolle combinaties van ingrediënten. Echt alles was lekker. Service was gemiddeld, tempo van serveren mag van mij wat omhoog. Decor is niet heel erg sfeervol, met de spiegels en semi tl-lampen boven je hoofd zou het ook een slechten nachtclub kunnen zijn.
Gegeten op: 19 april 2013.Samen lekker gesmuld van het 7-gangen proeverij via de Iens diner deal. Dat bleken zeven gangen met tussendoor geloof ik nog eens drie amuzes, echt top! De ontvangst en bediening waren zeer netjes, we voelden ons haast royalty. Ik kan onmogelijk alles beschrijven wat we geproefd hebben; alles was tot in de puntjes verzorgd en perfect van smaak en grootte. Een greep uit de gerechten: risotto, Zweeds scharrelvarken, quinoa-amuse, kabeljauw met pastinaakhutspot, rib-eye en ook een heerlijk chocoladedessert. De huiswijn uit Chili was ook goed en lekker zacht om overal bij te drinken. Het decor (veel spiegels en asymmetrie) vond ik persoonlijk wat tegen het pompeuze/decadente aan maar dat had ook wel weer wat!
Gegeten op: 18 april 2013.Schrijf zelf een recensie over Merlot
Schrijf hieronder je recensie over Merlot. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 17:30 - 21:30 |
| Zondag | Gesloten |