| Keuken | Belgisch & Hollands |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Mo1968 6 mei 2012 | |
Het viel tegen .. Sluit me aan bij het commentaar van het broodje dip... Het is het niet meer. Heb inmiddels lekkerder gegeten.. We begonnen in het zij gedeelte.. Wat prima was. We werden verhuisd naar de serre waar je vervolgens elkaar niet meer kan verstaan in verband met het geluid. Bediening is atten. Kwaliteit van het eten was ok. Niet wat ik gewend was.. Jammer |
blacklabel 8 april 2012 | |
Vroeger kwam ik met groot regelmaat hier eten.
pam21 4 april 2012 | |
mijn favo in alphen. alleen al voor het broodje dip zou ik naar de gelaarsde kat gaan. maar ook de hoofdgerechten zijn lekker. Voor de grote eters zijn er de heerlijke onbeperte spare ribs en voor de minder grote eters is er de 10 euro kaart (waarbij je ook een groot bord heerlijk eten krijgt). De sfeer en de inrichting maken het plaatje compleet. O en had ik de hilarische eigenaren al genoemd? aanradertje! |
EFR 28 maart 2012 | |
Het personeel is vriendelijk en met name de eigenaren zijn er aardig! Honden zijn toegestaan en worden door de eigenaar altijd uitgebreid begroet, mijn hond in ieder geval wel. Het nadeel is wel dat er vaak wat weinig ruimte is om met name een grote hond te laten liggen.
Sutucol 15 februari 2012 | |
Prima bediening (één jongedame), waarbij gezien de drukte ze zich prima wist te redden. Uiteindelijk zeer prettige afsluiting met gratis koffie en vriendschappelijk gesprek met keuken- en bedienend personeel.
Geef zelf je mening over De Gelaarsde Kat