KeukenBelgisch & Hollands
Openingstijden17.00-22.00

Mo1968 Mo1968 6 mei 2012

Het viel tegen .. Sluit me aan bij het commentaar van het broodje dip... Het is het niet meer. Heb inmiddels lekkerder gegeten.. We begonnen in het zij gedeelte.. Wat prima was. We werden verhuisd naar de serre waar je vervolgens elkaar niet meer kan verstaan in verband met het geluid. Bediening is atten. Kwaliteit van het eten was ok. Niet wat ik gewend was.. Jammer

blacklabel blacklabel 8 april 2012

Vroeger kwam ik met groot regelmaat hier eten.
Ik moet zeggen dat het achter uit is gegaan.
Broodje dip was altijd heerlijk maar nu lijkt het meer knoflook saus als wat anders het is niet meer wat het was.
De sfeer was altijd spontaan, vind het nu wat overdreven en tegen het nep aan.
Als iets niet smaakt word er ook niets mee gedaan een beetje jammer.
Nee, ik ga hier niet meer heen , het is gewoon niet meer wat het was .

pam21 pam21 4 april 2012

mijn favo in alphen. alleen al voor het broodje dip zou ik naar de gelaarsde kat gaan. maar ook de hoofdgerechten zijn lekker. Voor de grote eters zijn er de heerlijke onbeperte spare ribs en voor de minder grote eters is er de 10 euro kaart (waarbij je ook een groot bord heerlijk eten krijgt). De sfeer en de inrichting maken het plaatje compleet. O en had ik de hilarische eigenaren al genoemd? aanradertje!

EFR EFR 28 maart 2012

Het personeel is vriendelijk en met name de eigenaren zijn er aardig! Honden zijn toegestaan en worden door de eigenaar altijd uitgebreid begroet, mijn hond in ieder geval wel. Het nadeel is wel dat er vaak wat weinig ruimte is om met name een grote hond te laten liggen.
Het broodje dip is een begrip bij elke Kat-bezoeker: lekker!
De kwaliteit van het eten? Om eerlijk te zijn: wisselend. We hebben wel eens vlees gehad wat toch wel erg zwart was en ook wel eens vlees wat terug moest aangezien het niet gaar was. Maar wanneer het wel goed is, dan is het ook gelijk GOED met hoofdletters! En dat is voor ons toch de reden om terug te blijven komen.
Alleen voor mensen die graag wat groente bij hun eten willen is dit niet het juiste restaurant. Op het bord een beetje sla en verder een bakje met komkommer in azijn. Ik vind dat best lekker, maar voor mensen die geen komkommer lusten of er allergisch voor zijn, is er geen alternatief.

Sutucol Sutucol 15 februari 2012

Prima bediening (één jongedame), waarbij gezien de drukte ze zich prima wist te redden. Uiteindelijk zeer prettige afsluiting met gratis koffie en vriendschappelijk gesprek met keuken- en bedienend personeel.

Het eten was prima en het vlees is bijzonder gegrild. De prijs is er wel naar en dat zie je helaas niet terug in de aankleding van het geheel. Kan me voorstellen dat het uiterlijk van het restaurantje (potentiële) gasten afschrikt.

Geef zelf je mening over De Gelaarsde Kat