KeukenChinees
Openingstijden11.00-22.30

Positiefkritisch1 Positiefkritisch1 30 maart 2012

Wij kwamen vroeger regelmatig hier, na een lange tijd niet te zijn geweest ( ander restaurant beviel ons beter) hebben mijn man en ik nieuwe gezichten opgemerkt bij ons laatste bezoek. Na een gezellig babbeltje ( ze sprak overigens vloeiend nederlands) zijn we erachter gekomen dat ze sinds een jaartje of twee van eigenaar hebben gewisseld, maar dat het menu en koks hetzelfde zijn gebleven. De vrouw van de eigenaar stond ons zeer vriendelijk bij en hielp ons persoonlijk bij het aantrekken van de jassen. Nou, kan alleen maar zeggen dat er in de loop van de jaren het erop vooruit is gegaan, vooral de vriendelijke bediening.

woutk woutk 11 januari 2011

ja wat moet ik hier van zeggen. Vreemd dat dit restaurant zo hoog scort, service was uitstekend, maar het eten was beslist niet wat wij er van verwachten, misschien was de kok ziek, ons viel het echt erg tegen

lekkerproeven90 lekkerproeven90 30 januari 2010

Lekker eten. Mijn ouders halen hier regelmatig af. Toppie hoor! En misschien interessant om te weten: Heb zelden zo'n mooi en vriendelijk meisje/dame gezien die ook nog eens vloeiend Nederlands kan. Niet beledigend bedoeld, natuurlijk.

kimchi kimchi 29 juli 2009

Rames en eend afgehaalt en het was heerlijk.
De kaart is heel uitgebreid en ook eens wat andere gerechten dan standaard.
Verse groenten bij de eend en verse tofu door de rames.
Nu nog verse champignons en boontjes.
Hier komen we zeer zeker terug.

Proever52480 Proever52480 17 oktober 2006

Restaurant op zich prima. Ruime plekken, eten was goed, maar de bediening... Zelden zo\'n sjachrijnige mevrouw gezien. Ze had continu een misprijzende blik, wat we maar probeerden van ons af te laten glijden. Maar echt op ons gemak voelden we ons niet.
Op mijn vraag of er een vegetarische soep was antwoordde ze dat ze het niet zeker wist, maar dat ze dacht van niet. Geen aanbod het even te gaan vragen, geen andere suggesties. Ik heb het voorgerecht dus maar overgeslagen. Ondanks de gratis hapjes van het huis hebben wij het als een niet-geslaagd etentje beschouwd. Jammer, we hadden oma van 93 meegenomen en iets gezelligs gewild.

Geef zelf je mening over De Chinese Muur