Ok, het is niet super luxe en je zit niet riant, maar het eten is echt lekker: simpel en eenvoudig, maar puur. Pizza´s zijn ok, de andere gerechten super. Het is altijd druk en rumoerig. Om wat relaxter te eten en meer aandacht te krijgen van het personeel gewoon vanaf 19.30 uur reserveren.
Al zo'n 25 jaar een heel goed restaurant! Het heeft een geheel eigen sfeer. Beetje druk en een beetje chaotisch, maar altijd prima! Zelfs mijn kieskeurige Italiaanse vrouw vind het hier goed, en dat wil wat zeggen. De valpolicella is echt een aanrader. Vraag er dan wel een mooi glas bij.
Zoals altijd hebben we hier weer heerlijk Italiaans gegeten. We komen speciaal uit Amsterdam gereden om lekker in de watten gelegd te worden. Is Morus slaagt hier hier heel goed in! Er zijn maar weinig plekken in Nederland waar je zo'n goede prijs/kwaliteit hebt als hier. Veel keus op de kaart en als je er niet uitkomt, wordt er altijd een lekkere 'special' aanbevolen. Gisteren een heerlijke malse 'Filetto Regina' gegeten samen met een heerlijke Valpolicella. Wijnkenner Francesco heeft altijd een lekkere wijn in petto! Gezellig druk restaurant met Italiaanse sfeer en je bent echt een avondje uit. Ook nog het levelingsrestaurant van onze zoon en geeft Is Morus 'dikke 10' !
Vorige week hier gegeten. We hadden specialiteitenpizza's besteld van maar liefst 11,95 en 12,95 per stuk. Wat een tegenvaller! Ik schaamde mij voor mijn lieve ouders. De pizza bestond voornamelijk uit alleen maar bodem en slechts heel weinig smaakloze ingrediënten. Ook de salades waren maar weinig gevuld. In vergelijking met vroeger is het hier veranderd. Het is nu allemaal precies tot op de laatste cent uitgerekend. In het "achtergedeelte" zijn de stoelen en de akoestiek zo slecht, je weet niet hoe snel je weg moet komen; kunnen ze meteen weer nieuwe mensen kwijt. De verlichting daar en in het toilet gebeurt blijkbaar met spaarlampen want je kunt niet zien wat je eet. De gastvrouw is onvriendelijk en heet je niet eerst welkom maar wil alleen weten of je hebt gereserveerd.
Pasgeleden gegeten bij Is Morus. Ik snap werkelijk niet waarom het hier altijd zo druk is. Het restaurant heeft totaal geen sfeer, vooral het 'achterste' gedeelte niet. Het staat zo bomvol met tafeltjes dat je praktisch bij je buren op schoot zit en je stoel niet meer naar achter kan schuiven. Bovendien is het door de drukte een herrie, bepaald geen gelegenheid om een goed gesprek te voeren. De pizza's die we hadden waren wel heel erg simpel. Bodem had weinig smaak, de drie olijven die erop lagen hadden nog een pit en kwamen overduidelijk uit een (goedkoop) potje. Vooral het oudere personeel is wat mij betreft veel te amicaal. Ik ben je gast, niet je vriend. Voor mijn gevoel zat ik in een goedkope vreetschuur. De prijzen mogen dan relatief laag zijn, ik betaal liever een paar euro meer voor een fatsoenlijk etentje. Ik kom hier zeker niet meer terug.