| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
e.l.s. 20 februari 2011 | |
Dit gezellige restaurant bestaat al jaren en is nog steeds goed. (eten en de bediening). Het grote tv-scherm was storend maar dit valt in het niet bij de sfeer. |
Proever80689 7 september 2008 | |
vond de sfeer niet echt gewelldig maar dat deed niet af aan het feit dat het eten goed was en daar wij de enige (ik en mijn vriendin) in het restaurant kon de bediening ons ook niet vergeten en werd het eten in precisie het juiste tempo opediend. |
Proever49611 5 september 2007 | |
Mijn vrouw en ik hebben er samen gegeten. Haar gerecht was uitstekend. Het mijne (Stifado) was echter bijzonder slecht. Het vlees was droog en zeker niet meegegaard in de stoofpot, wat normaal gesproken wel moet. Ik heb een deel opgegeten en de rest laten staan. Toen ik er bij het afruimen een opmerking over maakte, werd de "ober" boos, na eerst stoïcijns gereageerd te hebben. uiteindelijk kwam de manager er bij en bood haar verontschuldigingen aan.
Proever53534 12 november 2006 | |
Wie van lekker eten houdt, moet zeker even langs de Akropolis!
woutk 8 november 2006 | |
Het eten was niet wat men zou verwachten van de nummer één van Alphen. Vis en vlees waren van goede kwaliteit, maar de saus op de ossenhaas was smakeloos en de zeetong zwom letterlijk in de saus. Ik wel een betere Griek in Alphen. De bediening probeerde het ons uitermate naar de zin te maken, maar er waren dan ook maar 4 gasten. Misschien heeft het restaurant nog een kok die het beter doet |
Geef zelf je mening over Akropolis