| Activiteiten | Restaurant, Catering, Private dining, High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
15 jaar terug hier eens van een heerlijke High Tea genoten en nooit meer terug geweest en waarom? Met de Restaurantweek toch eens voor dit mooi gelegen restaurant met parkeergelegenheid gekozen en daar waren we (met z'n vieren) zeer tevreden over. Attente en kundige bediening (u wenste geen varkensvlees en chocolade heb ik door gekregen?), en een heerlijk 3 gangen diner dat uitgebreid kon worden met extra gangen. Dat hebben wij niet gedaan. We waren aangenaam verrast door de heerlijk bereide gerechten. Voortreffelijk vlees en combinaties met groente en sausen. Prachtig ogende opgemaakte borden met goede porties en dat allemaal in een gezellige ambiance met veel privacy aan de tafels. Echt, nu laten we er niet te lang meer overheen gaan om terug te komen.
Gegeten op: 9 maart 2013.Een mooi restaurant op een leuke locatie. Heerlijk gegeten. Met name de tweede gang met het hert en de eendenbout met zuurkool en een geweldige jus, geweldig !! Ook de andere tafelgenoten hebben genoten van de fijne smaakcombinaties. Vegetarisch menu prima. Het voorgerecht 'parade' en daarna de biefstuk helemaal goed. Ook de nagerechten, erg lekker allemaal. Ook aan de opmaak is aandacht besteed. Het ging alleen een beetje mis in de bediening. Te weinig aandacht voor de gasten en iedere keer iemand anders aan tafel, het voelt dan wat onpersoonlijk aan. Ik had mij graag iets meer gast willen voelen. Het eten was de prijs waard, de service krap aan.
Gegeten op: 1 december 2012.Lekker eten, mooie gerechten op de menukaart en heerlijke wijnen! Afhankelijk van de dag dat je er gaat eten zitten er veel zakelijke gasten, wat soms wat storend kan zijn (telefoons...) er worden ook veel huwelijksfeesten gehouden, maar daar merk je nagenoeg niets van. De sfeer, het eten en de service hebben daar niet onder te lijden. Een aanrader.
Altijd weer een leuke ervaring om bij Danny en Bart te gast te zijn. Lekker getene in een heerlijk ambiance. Kom hier al jaren en elke keer kom ik met veel plezier terug.
Hans Warmerdam
Iedere keer als wij hier een genieten wij van de lokatie zo heerlijk midden in het park, eten eigenlijk altijd lekker zoals nu ook het geval was en bediening ook weer goed was de vorige keer iets minder. Het terras is heerlijk
Gegeten op: 6 oktober 2012.Schrijf zelf een recensie over ALFREDS Restaurant, Business & Huwelijkslocatie
Schrijf hieronder je recensie over ALFREDS Restaurant, Business & Huwelijkslocatie. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.