‘Hier ga je naartoe voor een speciaal etentje.’ De sfeer is ‘een beetje deftig maar niet ontoegankelijk’. ‘Ondanks dat het restaurant vrij groot is heb je hier geen massaal gevoel’; je kunt ‘in alle rust’ lunchen of dineren. Het eten van de ‘relatief kleine kaart’ is ‘waanzinnig lekker en klopt helemaal’. ‘Live pianomuziek maakt de avond helemaal af, waar vind je dat nog tegenwoordig?!’
Ontvangst heel fijn met persoonlijke noot.
Dat geeft een gevoel dat je echt verwacht wordt.
Heel gastvrij.
Ik was hier voor de Paasbrunch.
Gereserveerde tafel was geheel naar wens.
Aan tafel word je verteld wat je kunt verwachten..
Wat ook fijn is dat je per tafel wordt uitgenodigd om naar het buffet te gaan.
Het buffet was goed verzorgd en alles was even smakelijk.
Het dessertbuffet overtreft echt alles.
Het is ook fijn dat regelmatig geïnformeerd wordt of alles naar wens is.
Kortom: een aanrader!
Wij hebben hier donderdag 7 juli echt uitstekend gegeten!
De bediening was goed, leuke jonge spontane meiden die alles doen om jou een leuke avond te bezorgen.
Erg leuk is ook dat je voor een dessertparade kunt kiezen. Lekker genieten van al die heerlijke desserts die op de kaart staan zonder te moeten kiezen.
Aangezien mijn vrouw vegetarisch eet waren we ook erg blij dat er genoeg keuze was voor haar.
Met veel plezier komen wij met in dit geweldige restaurant, je wordt hier echt verwend en verzorgd. Het personeel heeft verstand van zaken. En ook geven ze jonge mensen volop de gelegenheid het vak onder de knie te krijgen.
Een echte aanrader is gastronomisch wandelen, de chef bereid verschillende gerechten van de kaart, uiteraard wel combineren met een wijnarrangement.
Een restaurant van hoog niveau met een moderne en zeer nette uitstaling.
Geef zelf je mening over ALFREDS Restaurant, Business & Huwelijkslocatie