KeukenJapans & Sushi

doortjeeijpe doortjeeijpe 16 april 2012

Wij vinden het er erg gezellig en ook het eten is uitstekend. Hebben er echt van genoten. Ben er ook met mijn kinderen en kleinkinderen gaan eten toen ik jarig was en ik moet zeggen iedereen vond het heerlijk, omdat je kunt nemen wat je lekker vind . Ook de bediening was heel vriendelijk en vlot. Kortom een aanrader.

rayen rayen 16 april 2012

Vorige week japans gegeten, Wat mij opviel is dat er jongere meisjes werken die professioneler overkomen dan de chinezen zelf.
Eenmaal drinken besteld kreeg ik een vieze glas met lipstick, het verbaast me niet als ze het gewoon omschenken in een ander glas bah!!
En hier komt het ergste: Ik ging even naar de toilet en liep langs de bar, Ik zag dat er rare dinges achter de bar gebeuren.. Een chineze vrouw zat haar nagels te knippen met een schaar dichtbij het eten
Ik kon daar niet meer eten en ben ook direct na het betalen weggegaan.

Salade zag er ontzettend goedkoop uit, eten smaakte naar niets kortom: Geen aanrader

Sylvana1511 Sylvana1511 15 april 2012

Ik heb vandaag bij het Goudenhuis gegeten en het was heerlijk! De sushi is erg lekker en vers. Mijn vader eet geen sushi maar er was meer dan genoeg wat hij wel lekker vond. De service was goed.

YNMN YNMN 15 april 2012

Ik ben hier al een aantal keren aan de plaat geweest in dit restaurant. Personeel waren erg klantvriendelijk, Eten was heerlijk vers vooral heel erg leuk dat de koks trucjes deden aan de plaat! zeker een aanrader!

chris12345678910111213 chris12345678910111213 20 december 2011

Bedenk goed om wat voor rede je naar een allyoucaneat restaurant gaat. Dit soort restaurants hebben een doel: jou zoveel mogelijk zo goedkoop mogelijk eten serveren. Dat betekent automatisch dat je geen culinair hoogstandje zult aantreffen. Verder is het ook handig als het "publiek" dat dit soort restaurants bezoekt niet direct een cultuurschok krijgt.
Zo ook in dit restaurant. We nemen de schade op van ons bedrijfsuitje achter de teppanayki tafels:
Als voorafje beginnen we met een schotel sushi of carpaccio (afhankelijk van het menu) en miso soep. Godzijdank wel echte wasabi, maar die soep heb ik nog nooit zo slecht gezien. Geen smaak noch kraak, bijzonder weinig tofu, wel zeewier. Uiteraard krijg je in Japan of China nooit een soep vooraf geserveerd, maarja om nederlanders te behagen zal dat wel nodig zijn.
Dan mag de bakplaat aan. Met overdreven en weinig verfijnd messengekletter worden alle gerechten ongeveer hetelfde bereid. De vis smaakt hetzelfde als het vlees, want dat ligt gebroederlijk naast elkaar op de plaat en ondergaat dezelfde behandeling qua peper, zout en sojasaus. De eerste servering vlees en vis smaakte alsof het in water was gebakken, nergens naar, en was voorzien van een bruine saus. De vervolgen waren gelukkig wat smaakvoller, maar japans... nee.
Tussendoor krijg je dan een klein schaaltje salade. Wat treffen wij daarin aan: gesneden kropsla, 4 schijfjes komkommer en een schijfje tomaat overgoten kant en klare oerhollandse slasaus als van de Albert Heijn. Mijn mond viel open van verbazing, het leek alsof ik bij mijn eigen moeder aan tafel zat.
Aan het eind wacht dan nog van de bakplaat: gebakken tauge met wortel. En als afsluitertje, u zult het niet geloven,.. bami. Juist, diezelfde bami van de afhaalchinees, alleen dan voor je ogen bereid. Smaaksensatie nul, maar complimenten voor het verassingseffect.
Mensen doe uzelf een lol en boek een tafel bij een restaurant dat zichzelf en de japanse keuken wel serieus neemt. De alsmaar groeiende berg "all you can eat" vreetschuren als deze is een gevaar voor de goede smaak in ons land. Het heeft totaal niets met de echte Japanse keuken te maken!

Geef zelf je mening over Gouden Huis

MaandagGeopend