| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Geert68 30 januari 2012 | |
Na een tijdje niet geweest te zijn ging ik laatst weer eens een hapje eten en werd verrast door een goed staaltje zangkunst, van de eigenaar zelf, die onlangs de zaak heeft overgenomen. Ook lopen er nu andere mensen in de bediening. De service is nu ook uitstekend. Het eten was voortreffelijk. De tent is duidelijk vooruit gegaan, een echte aanrader! |
asleylena 13 januari 2012 | |
heerlijk eten en goede service!! |
Eetleek 29 december 2011 | |
Laatst weer eens chinees gehaald, het word met de jaren steeds slechter.. Dit was de laatste keer dat ik hier kwam.
vosje62 27 november 2011 | |
Het lijkt wel of de kwaliteit steeds verder achteruit gaat.
Mich75 15 november 2011 | |
Wat een chagrijnig personeel werkt hier toch. Klanten die binnen komen die gedag zeggen krijgen niet eens reactie. Nadat ik besteld had(jubileum menu 17,50 echt niet duur) kwam er een klant binnen. Die was thuis gekomen en had zijn bestelling geopend. Toen bleek dat de verkeerde dingen in de zak zaten. Toen hij terug kwam was er niet eens een excuus van het personeel. Kreeg niks gratis ter compensatie voor het twee keer rijden. Zijn goede bestelling werd gewoon op de balie gekwakt. Echt schandalig. Direct hierna kwam een andere klant die telefonisch het een en ander had besteld. Bij aankomst bleek dat de verkeerde zaken waren genoteerd en niet de goede beslelling was klaar gemaakt. En moest deze klant als nog wachten. Weer geen excuus of drankje van de zaak. Klantvriendelijkheid kent men hier niet. Das wel jammer.
Geef zelf je mening over New Town