KeukenEetcafé

hgn4u hgn4u 24 februari 2012

Altijd vers. Bediening altijd vriendelijk en nooit opdringerig. Af en toe een waar theater tussen de eigenares en eigenaar. '' herrie in de keuken '' vanaf binnenkomst een ware wandeling door de turkse keuken en cultuur... wij komen zeker weer

testtaster testtaster 14 oktober 2011

Het sterkste punt van Mira is dat alles vers wordt bereid, je ziet de kok uitgebreid bezig met groente snijden enz. Daardoor moet je soms een beetje lang wachten op de volgende gang. Als je dat irritant vindt dan kun je ook tevoren melden dat je niet zoveel tijd hebt.
Het eten is prima van kwaliteit, en hoewel de kaart vaak maandenlang meegaat ziet een schotel er elke keer toch anders uit dan de vorige keer. De bediening is heel vriendelijk.

Lammers Lammers 13 april 2011

Genoten van een verrassingsmenu. Er kwam van alles op onze tafel en het ene was nog lekkerder dan het andere.
Je bent uit maar hebt door de ongedwongen sfeer het idee thuis te zijn.
Zeer attent, wisten nog dat het verjaardagskado was.

nnijman nnijman 30 september 2010

Bij Mira slaan alle superlatieven de plank mis. Wat Mimi en Ramazan hier nu zo'n ruim 13 jaar klaarspelen, heeft niets meer te maken met gewoon uit eten gaan. Het is een ware belevenis Ramazan kookt zonder rare fratsen en overmoedige creaties en zorgt voor werkelijk tongstrelende gerechten van de allerhoogste culinaire plank. Ook de bediening weet op een vlekkeloze manier een extra dimensie te geven aan het geheel: medewerkers zijn zeer enthousiast en helemaal niet stijf. Het restaurant is gelegen nabij de Graven Allee en ligt aan de rand van het levendige centrum van Almelo. Kortom is Mira Veelzijdig, Dynamisch, Gastvrij en Gezellig. Een aanrader voor iedereen.

Alex&Bart Alex&Bart 12 februari 2010

Erg goed echt Turks gegeten, waarom zijn er niet meer klanten? Alles leek zo goed?!? Erg goede en vriendelijke bediening!

Geef zelf je mening over Mira