Wanneer het druk is kan het nog wel eens iets langer duren dan je misschien wilt maar het eten is er overheerlijk. Echt Italiaans, goed recept. Uitstekende koks en aardige mensen.
Slecht eten smakeloos, de Nederlands kok weet niets van kruiden. Als je peper en zout wilt moet je dit zelf maar gaan zoeken.
Bediening is nog slechter, te weinig personeel. Kortom zeker geen aanrader.
lekker eten, de pizzas zijn wel erg vullend en in het midden veel te slap. wel een restaurant waar je eindelijk eens geen aangebrande randen hebt. ook lekkere andere italiaanse gerechten. bovendien aardige bediening. Duurt wel lang.
Je moet er niet om half 7 komen eten, dan zit het tjokvol. gelukkig is er ook een bovenverdieping en een dakterras. Wel jammer dat het zo slecht gelegen in het centrum ligt. Liever aan een van de pleinen.
Als je daar gaat eten, krijg je altijd een mandje stokbrood! Het hoofdgerecht neem ik meestal pizza tonno.
Altijd heerlijk! ++
Het toetje neem ik meestal niet omdat de bediening nogal traag is.
Het duurt soms wel een uur voordat je eten krijgt, -- MAAR, dan heb je ook wat ++.
Kortom, een echte aanrader!
Absoluut eens met de laatste mening. Veruit de beste pizza's in de wijde omgeving. Binnen is het thuiskomen, dat blijkt wel uit het grote aantal vaste klanten dat dit restaurant bezit. Lekker donker met aan de ene kant uitzicht op de kerk en de kerkstraat en aan de andere kant een vrije blik in de keuken. Het eten is van goede kwaliteit en het is echt veel. De prijs is zeer aantrekkelijk en ik sta dan ook meermalen vesteld als ik ga afrekenen hoe weinig geld ik kwijt ben. De bediening is erg goed en men is altijd attent en oplettend. Capri is een formule die al jarenlang als een huis staat en echt Italiaans is. De gerechten zijn puur en komen echt uit Italie. Met recht de beste Pizzeria uit de omgeving!