gmschimmelpenninck 30 maart 2012 | |
Recent twee keer gegeten en wel buitengewoon lekker. Verbazingwekkend dat dit restaurant met de lunch niet propvol zat. Vis (geluk met de dag tong!) eet je hier zeldzaam goed. Er zijn gezelliger restaurants in Amsterdam, maar Quartier Sud is allerminst ongezellig. Vriendelijke en snelle bediening en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. |
DDraaisma 23 februari 2012 | |
Fraai restaurant met prima service! Aanrader zeker voor de lunch. Uitstekende gerechten en fraai gepresenteerd. Alles op een bovengemiddeld niveau. Goede Ambiance in een moderne setting en ....... op deze locatie kan je nog redelijk een parkeerplaats vinden! |
rick3 31 december 2011 | |
2 keer geweest. 2 keer bizar goed. Service tot in de kleinste details en dan komen de gangen van chef Goran. Zo genieten!!! Dit is een aanrader! (en ook leuk om daar hip Amsterdam te zien) |
wildzwijn 5 december 2011 | |
Tjeemig, een jaar lang hierlangs gefietst en me afgevraagd hoe het eten zou zijn, nu ik het weet vind ik het jammer dat ik niet eerder ben gegaan. Heerlijk eten wat de prijs (die is hoogjes) meer dan waard is. Tip: de De heilbot met risotto en toffee van pompoen - deze maakt dat je de volgende dag terug wilt. En ze maken een geweldige crème brûlée, dat is ook altijd geruststellend. |
dammerman 26 november 2011 | |
Lunch genoten, prettig verrast. Het eten was een smaak paradijs en de bereiding behoort tot de klasse: perfectie. |
Frank1308 3 november 2011 | |
Ik ben blij erg blij, Quartier Sud is terug van weg geweest!! Het lijkt nu eindelijk dat de nieuwe eigenaar het onder controle heeft ben er vorige week woensdag voor de lunch geweest en vanavond voor dinner en het heeft mijn verwachting beide keren overtroffen , en durf na vanavond zeker te zeggen overtreft hij de oude eigenaar Denise. prijs kwaliteit TOP en ik zal het zeker aanraden aan mijn zakenpartners en vrienden om het weer eens uit te proberen |
Smaakduo 30 oktober 2011 | |
Jaren lang bezocht ik vele malen dit restaurant, het laatste jaar loopt de kwaliteit zeer hard achteruit op vele fronten. De prijs en kwaliteit verhouding is totaal zoek. Bediening slecht. Voor gerecht zalm trio geen smaak en veel te weinig naar verhouding tot de prijs. Broodje werd geserveerd op het bordje waarop wij aan tafel de pitten van de oliijven op hadden gelegd. Ongehoord!!. Wijn word bij geschonken terwijl glas nog niet leg is. Hoofdgerecht was vroeger mij favoriet tartaar met garnituur. Nu alleen groene salade, en klein tartaartje. Zelf gemaakte frieten drie keer opgebakken.Mijn collega had de verse pasta met bos paddestoelen, vet en veel te veel room. Jammer het was een mooie zaak en prima plek. Veel zakelijke kontakten hebben dezelfde mening. Vroeger moest je van te voren reserveren. Nu altijd ruim plaats........ Jammer van deze mooie zaak. |
benno1234 22 oktober 2011 | |
Als je eens voortreffelijk uit wilt eten neem dan het verrassingsmenu! Alle gerechten zijn een waar feest voor de tong (en de neus). De bijpassende wijnen maken het geheel compleet. |
acpadam 22 oktober 2011 | |
Als vervolg op de voortreffelijke amuses tijdens de Grand Opening in september, hier deze week gaan lunchen (zakelijk). De verwachtingen waar hoog daardoor, maar zijn meer dan waargemaakt! Zelf gekozen voor de Caesar salade met zalm en rivierkreeft, heel erg fijn! Mijn relatie koos voor de tagliatelle met paddenstoelen en truffel. Een plek waar je je relaties met gerust hart mee naar toe kan nemen. Oh, en de beschikbare wifi was ook erg handig! |
Proever24996 9 oktober 2011 | |
Via Living Social gegeten bij Quartier Sud. Prima wijnen en het eten was goed. Tevreden over de service ook en al met al een erg leuk restaurant, vooral in combinatie met de live muziek op de zaterdagavond. |
Geef zelf je mening over Quartier Sud