Wij komen hier regelmatig en nemen daarbij altijd het verrassingsmenu met het wijnarrangement, echt een aanrader, louter verse producten, heerlijke wijnen en vriendelijke bediening, top!
Goed verzorgd restaurant, met uitstekende bediening. Inmiddels hier 3 keer gegeten, waarvan 1 x een lunch. Goede kwaliteit eten. Hier heb je het gevoel dat je als gast echt verwend wordt. Prijs is niet goedkoop, maar wel zeer reeel als je de kwaliteit van eten, bediening etc neemt! Zeker de moeite waard om terug te gaan!
In april op een zaterdag avond gegeten. Ons advies is om er op tijd te eten, het was nogal rustig en ons 5gangen diner duurde te lang (tot 22.30 uur) zodat we nog samen in het restaurant zaten. De bediening sprong hier niet goed op in en we voelden dat we vaart wilde maken. De gerechten waren goed maar zoals zo vaak blijkt: de bediening maakt je avond pas echt uniek en dat bleef matig. Niets op aan te merken maar ook niet onderscheidend.
Wij komen geregeld bij de Burgemeester in Alkmaar.
De inrichting is wat gedateerd met veel paars, maar dat is dan ook het enige dat kan storen.
De ontvangst is allervriendelijkst en men besteedt veel zorg aan de gasten. Men is zeer hartelijk, maar nooit te vrijpostig.
De kaart is behoorlijk uitgebreid. Men zorgt er voor dat er altijd een aantal klassiekers op staan en een aantal gerechten die wat origineler zijn. Zonder uitzondering zijn de gerechten zeer smakelijk. Men zorgt ook altijd voor een goede wijnkeuze. Je kunt aan alles merken dat er gewerkt wordt door echte liefhebbers. Dit is waarschijnlijk het beste restaurant van Alkmaar.