KeukenThais

6 september 2012

In tegenstelling tot de vorige eigenaar heeft de nieuwe wel begrepen hoe het hoort. De kwaliteit van vroeger en de echte Thaise smaken zijn gelukkig weer terug. Ook de porties zijn royaler dan voorheen. Als voorgerecht een goede saté gegeten waar de kokos- en citroengrassmaak goed in balans zijn. Als hoofdgerecht een klassieke groene curry gehad die gewoon prima was. Wel pittig maar niet te. De bediening zou iets oplettender kunnen zijn, want zeker als het rustig is zou je niet te lang bezig moeten zijn om de aandacht van het personeel te vragen.

Gegeten op: 30 juli 2012.

5 september 2012

De Tom Ka Kai soep hier is geweldig! Jammer dat keer gewone champignons waren gebruikt, anders had ik vast (zoals ik vorige 2 keer heb gedaan) een tweede kop besteld.
Als hoofdgerecht de cocos curry genomen. Nooit eerder gegeten, maar een absolute aanrader. Lekker en veel.
Ze serveren tegenwoordig ook Thaise wijn voor een zacht prijsje. Viel mij in het geheel niet tegen.
Personeel is supervriendelijk, maar moet onderling soms beter afstemmen. Wat mij betreft werd er net iets te vaak gevraagd of alles naar wens was.
Ambiance is een beetje authentiek, maar je zou kunnen zeggen oud. Aan de rechterkant kan je aan lage tafels zittend op kussens eten (schoenen uit!). Mijn kussen kon wel een wasbeurtje gebruiken, maar dat is dan ook het enige minpunt voor dit bezoek. Ik kom hier vast nog een keer.

Gegeten op: 31 augustus 2012.
Alkmaarder
Alkmaarder
Topproever

8 juli 2012

Vanaf binnenkomst een gevoel welkom te zijn, sympathiek bedienend team. Mooie gerechten, de 'pittigheidsgraad' kan zelf worden gekozen (drie sterren is echt pittig...). Huiswijn die de Thaise keuken aankan. En, niet geheel onbelangrijk, een redelijk prijsniveau.

Napkin
Napkin
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

3 juni 2012

Heerlijk eten en gezellige sfeer.
Met de lage tafels en kussens voel het echt Thai!
Bediening is vriendelijk, prijzen zijn prima!
Heet of liever mild eten, vlees, vegetarisch of met garnalen? Het kan allemaal.
Een aanrader!

LadyB
LadyB
Topproever

17 maart 2012

Prima keuken. De gemengde voorgerechten en kip-cashew zijn mijn favoriet. Eet van elkaars hoofdgerecht, dat vergroot de variatie.

FransVoorproever
FransVoorpr...
Meesterproever

Alle 16 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Chada Thai

Schrijf hieronder je recensie over Chada Thai. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.