ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering
KeukenItaliaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

12 januari 2013

Heerlijk gegeten in dit niet doorsnee Italiaanse restaurant. Geen pizza, wel heerlijke antipasti en pasta's. Vriendelijk personeel, leuke sfeer. Een aanrader.

mar_dre
mar_dre

1 augustus 2012

Heerlijk restaurant! Je wordt altijd warm en vriendelijk onthaalt door de Siciliaanse kok en gastvrouw. Mijn favoriet is altijd de antipaste Il Colloseo, een echte aanrader! En als hoofd is de lam heel goed. Het decor was eerst een beetje stoffig, maar dat hebben ze recent onder handen genomen. Goed voor een romantisch diner, of huur de heel zaak af (passen circa 30/40 couverts) als je iets te vieren hebt.

Namsterdam
Namsterdam
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

30 maart 2012

Op koopzondag omstreeks 14.00 uur hier gegeten. Eerst salade die was goed, vervolgens cannelloni (3 stuks) die leek gemaakt van geweekt karton gevuld met behangerslijm. Er zat geen smaak aan en was zo taai zelfs niet met een mes te snijden.

maatc00
maatc00

17 januari 2012

Afgelopen zaterdag gegeten bij il Colosseo en we raken er maar niet over uitgepraat. Wat hebben wij heerlijk gegeten , alles klopte van het voorgerecht tot de rekening. Wij gaan zeker terug komen en snel ook !!

crien
crien

23 januari 2011

Op koopavond 20 januari jl. gegeten. Heerlijk! echt Italiaans, gezellige sfeer en niet duur! Een topper!

Siem81
Siem81

Schrijf zelf een recensie over Il Colosseo

Schrijf hieronder je recensie over Il Colosseo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zaterdag12:00 - 21:30