| Activiteiten | Restaurant, Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk gegeten in dit niet doorsnee Italiaanse restaurant. Geen pizza, wel heerlijke antipasti en pasta's. Vriendelijk personeel, leuke sfeer. Een aanrader.
Heerlijk restaurant! Je wordt altijd warm en vriendelijk onthaalt door de Siciliaanse kok en gastvrouw. Mijn favoriet is altijd de antipaste Il Colloseo, een echte aanrader! En als hoofd is de lam heel goed. Het decor was eerst een beetje stoffig, maar dat hebben ze recent onder handen genomen. Goed voor een romantisch diner, of huur de heel zaak af (passen circa 30/40 couverts) als je iets te vieren hebt.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Op koopzondag omstreeks 14.00 uur hier gegeten. Eerst salade die was goed, vervolgens cannelloni (3 stuks) die leek gemaakt van geweekt karton gevuld met behangerslijm. Er zat geen smaak aan en was zo taai zelfs niet met een mes te snijden.
Afgelopen zaterdag gegeten bij il Colosseo en we raken er maar niet over uitgepraat. Wat hebben wij heerlijk gegeten , alles klopte van het voorgerecht tot de rekening. Wij gaan zeker terug komen en snel ook !!
Op koopavond 20 januari jl. gegeten. Heerlijk! echt Italiaans, gezellige sfeer en niet duur! Een topper!
Schrijf zelf een recensie over Il Colosseo
Schrijf hieronder je recensie over Il Colosseo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zaterdag | 12:00 - 21:30 |