Brandmerk54 6 november 2011 | |
’t Verrassingsmenu van zaterdag 5 november was wat ‘wild’. Klopt! De bijzonder smakelijke proeverij van kangeroestaartbouillon, kangeroemeatpie en kangeroepate ging vooraf aan een heerlijk mals rugfiletbiefstukje van een hertenkalf op een bedje van peulen en sugarpops. Sorry Skippy, sorry Bambi, maar daar word ik nou wild van… In Austrialian Ding &Wining eet je buitenaards. Geen wonder, want het eten komt van Mars. En de bediening van Sharon is zonnig.
erikb1 4 juli 2011 | |
Heerlijke gerechten, geweldige ingredienten, supervriendelijke bediening! TOP! |
Ronald de R 27 juni 2011 | |
Op het eten valt niets aan te merken, dat is prima. Over de zaken er om heen ben ik minder tevreden.
marjorie66 23 april 2011 | |
Prima eten, sympathieke gastvrouw en leuke spontane kok. |
baardie 12 februari 2011 | |
Na vele goede reacties te hebben gelezen vertrokken we tijdens ons weekendje weg vol goede moed naar Dining and Wining. Het begon goed, aardig welkom geheten, knus restaurantje. We gingen voor het verrassingsmenu waarbij we duidelijk aangaven dat we beiden allergisch voor noten waren. Een behoorlijk gevaarlijke allergie! Ze zou het doorgeven aan de keuken. De eerste drie gangen waren prima, lekker gegeten. Tot het nagerecht, al bij de eerste hap duidelijk een allergische reactie. Navraag gedaan of er noten in zouden zitten, antwoord: "ik zou het niet weten". Nog een keer gevraagd, de reactie werd erger en ja, er bleken pecannoten in het ijs te zitten! uiteraard waren er excuses, maar daar bleef het wel bij. Wel nog de hele nacht ziek ervan geweest... Ik hoop dat de volgende keer iets verantwoordelijker wordt omgesprongen met dit soort gevaarlijke allergieen! |
Crocs 22 augustus 2010 | |
Voor het gevraagde kinderstoeltje was gezorgd. We werden ontvangen door een vriendelijke gastvrouw. Na de lekkere amuse en de smakelijke broodjes kozen we voor het voorgerecht “Aussie Platter”, een verzameling hapjes die prettig oogden en evenzogoed smaakten.Vooral de pate en het soepje waren heerlijk. De voorgerechten op de andere tafels zagen er ook smakelijk uit. Als hoofdgerecht kozen we voor de “Roo” en de “Emu”. Beide gerechten voldeden aan de verwachtingen, het vlees was goed bereid, de gebakken aardappeltjes werden in de vorm van halve maantjes opgediend. Aan het nagerecht zijn we niet toegekomen, de kleine had zelf ook wat gebakken. De aanblik van dit gezellige restaurant(je) doet van buiten af houteriger aan dan de professionaliteit die we binnen hebben ervaren. Wat ons betreft zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. |
Spontaan 7 juli 2010 | |
Klein restaurant, leuke persoonlijke bediening! kaart is niet heel uitgebreid maar wat ze hebben smaakt heerlijk. |
vebo 18 april 2010 | |
We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Mars en Sharon. Geweldig verrassingsmenu: Wortelsoep, Rivierkreeftjes salade, Vis op spinaziebedje (geweldig), Lamsrack en lamszadel en een heerlijk nagerecht. Dat alles met zeer goed passende wijnen. |
evelyne25 27 februari 2010 | |
Gisteravond voor de 2e keer hier wezen eten. Wederom heerlijk genoten! We hadden gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu en verrast zijn we. Wat een top tent. Voor herhaling vatbaar |
Brandmerk54 6 december 2009 | |
Yabba yabba! Heerlijk waren ze, die gebakken krokodillenvleugeltjes, gefrituurde emoekieuwen en gebraden tonijnenpootjes. Appelsoepje vooraf en erwtenijs toe. De keuken op z’n kop down under. Maar gelukkig genoeg realiteitszin om écht bijzonder te koken, zonder bovenstaande flauwekul! Een heuse aanrader dus! |
Geef zelf je mening over Dining & Wining Australian