7.8
7.6
7.5

KeukenFrans, Hollands, Vegetarisch, Vis, Brasserie, Biologisch, Dessert & Lunchroom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

smulpaap26 smulpaap26 2 januari 2012

hier wezen lunchen , mijn partner had een panini met ham ,brie en tomaat, een matige tosti voor een overdreven prijs(6,25) de ongeintereseerdheid in het gerecht vanuit de keuken schoot eraf. Ikzelf had een broodje warm lamsvlees.Ik nam een hap en merkte dat de koks zelf niks proeven want dit smaakte zuur .We kwamen tot de conclusie dat de buren verworden is tot een echt toeristen restaurant , matige producten tegen een niet redelijke prijs foei! Het interieur is er wel op vooruit gegaan, maar bij een restaurant kom je om te eten en niet om te kijken, onze laatste keer!

Rike Rike 31 oktober 2011

De rib-eye was slecht, vol pezen en andere ranzigheid. Het was niet weg te krijgen. Ik moest daarvoor 25,50 betalen. Er werd gevraagd of het smaakte door de vriendelijke ober, waarop ik antwoorden dat het niet weg te krijgen was. Hij vroeg of het door het bakken kwam, nee door de kwaliteit vlees. Waarop hij antwoorden dat het aan de slager lag en dat zij er niets aan konden doen.

jdb1950 jdb1950 5 september 2011

heerlijke middag gehad. We moesten wat lang wachten, maar op zich niet vervelend. Sfeer en eten helemaal top.

Ilse O. Ilse O. 24 augustus 2011

Je kunt hier lekker eten, voor een goede prijs. Gezellige locatie. Bediening kan iets beter, maar we lekker getafeld al met al.

Leo01 Leo01 8 juli 2011

Uitstekend eten, vlotte en bekwame bediening, prachtige locatie in historische gedeelte van Alkmaar.Modern en fris interieur en een heerlijke terras aan het water.

Geef zelf je mening over De Buren

Maandagvan 10:00 tot 22:00