7.8
Op basis van 11 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 072 512 03 08

ActiviteitenBrasserie, Lunchroom, Catering, High tea
KeukenBiologisch, Vis, Vegetarisch, Dessert, Frans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

11 mei 2013

De Buren zit op een mooie plek in Alkmaar een heeft twee heerlijke terrassen een op de brug en de ander aan de zijkant tegenover de visbanken. Ook van binnen ziet het restaurant er leuk uit. De service wisselt nogal. Er zijn dagen dat het erg verzorgd is, maar vaak moet je ook lang wachten. Vooral lunchen bij de Buren is een aanrader. Ik heb er nu twee keer 's avonds gegeten en dat viel eigenlijk beide keren tegen. Een keer onbeperkt spare-ribs op dinsdag. Die waren erg taai.

Gegeten op: 9 april 2013.
dewi3
dewi3
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

20 april 2013

een geitenkaas salade die mooie opgemaakt werd geserveerd vers en biologisch de smaakvol dressing geeft het en heerlijk smaak tafel genoot een zalm met kip goed in balans bediening was aardig en vlotte leuk zaak

Gegeten op: 1 januari 2013.
henkproever
henkproever
Topproever

3 april 2013

Al weer een maand geleden dat we hier hebben gegeten. Na een avond winkelen kwamen we al wat later de zaak binnen voor een snelle hap.
Ik had een uiensoep die goed gevuld was met brood en kaas. Op zich al bijna een hoofdgerecht. Daarna spare ribs. Dit was een enorme berg en wat te vet. Mijn partner had de sliptongetjes besteld. Dat had ik ook moeten doen, want deze waren goed bereid.
De Buren is een keurige zaak op een mooie locatie ('s zomers lekker aan de zijkant bij de visbanken). Alles is correct zonder ergens in uit te blinken.

Gegeten op: 14 maart 2013.
Proefster63
Proefster63
Expertproever

23 februari 2013

Mooi restaurant in centrum. Bediening vriendelijk en voorkomend. Perfecte lunch sandwich met zalm en kip. Gezellig druk. Alle tafels continue bezet. Enig minpuntje is toiletcapaciteit.

Gegeten op: 23 februari 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
jan rotterdam
jan rotterd...
Meesterproever

25 oktober 2012

Even lunchen bij De Buren. Al een tijd niet gedaan, maar zo op een mooie herfstdag een goed idee!
Wij zaten buiten op het terras, waar het meubilair wel aan vervanging toe is, maar waar je wel prima zit met uitzicht op de gezellige winkelstraat en de grachtjes van Alkmaar.
Het eten: voor ons beide een geitenkaassalade. Twee lauwwarme schijven kaas op een dito schijf appel, gemengde sla met cherrytomaatjes en ietwat een overdaad aan kappertjes. Wel smaakvol mede door de fijne dressing. Een prima lunchgerecht. Incl. brood en boter.
Noemenswaardig is de service. De serveerster kwam direct toen het weer wat betrok, vragen of we onder de parasol wilden zitten en hielp keurig met het verhuizen van onze tafel. Dit was wel 1 van de 3 obers wie ons hielpen, dat vond ik redelijk veel.
Ik dronk er een wit huiswijntje bij, niets mis mee.
Conclusie: een fijne lunchlocatie, snelle bediening, goed eten en zeer toegankelijk.

Gegeten op: 25 oktober 2012.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
Koen
Koen
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 36 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over De Buren

Schrijf hieronder je recensie over De Buren. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag10:00 - 22:00