Voor de lunch op 25-02-05 (de Vrijwilligersdag van Wijkcentrum Alleman te Amstelveen), een dagje-uit dat wij in Alkmaar doorbrachten, was dit restaurant besproken. Referentie: een goede kennis die in Alkmaar woont en zelf graag Chinees eet.
Wat een sfeer, een ontvangst en wat een eten! We hadden in goed overleg van tevoren een menu besteld incl. wat drankjes en werkelijk alles kwam op tafel. Wil je echte kipsate eten? Ga naar
Azie. Babi Pangang? Idemdito. Gebakken banaan? Yes! De ''gewone'' Chinees-Indische hap werd ineens een feestje. De lunchprijzen zijn anders (lager) dan de dinnertime prijzen (logisch want 's middags eten nu eenmaal minder mensen warm cq Chinees, dus is men blij als je komt, zeker met een groep van 20 man/vrouw). Dus je krijgt extra value for money. Een echte aanrader, niet alleen voor de vele standaard items uit het menu maar dus ook voor een zelf samen te stellen menu. Ter indicatie: we waren per persoon minder dan Euro 15.00 kwijt. Waar bestaat dat nog ........ Dank u wel, mevr. Lam, mede door uw keuken zullen we deze dag niet vergeten. Tot een volgend keer!