7.8
7.0
Op basis van 10 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 072 511 44 22

Sui Sha Ya over zichzelf

Ons grote en zeer moderne restaurant biedt u Oosters dineren in een exclusieve en ontspannen ambiance die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. Tevens beschikken we over prachtig ingerichte zakelijke ruimtes waarin u ongestoord kunt vergaderen onder het genot van een drankje en een hapje.

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenJapans

8 april 2013

Via Groupon hier voor een heel redelijk bedrag gegeten van de teppan yaki. Kokshow blijft leuk om te zien en als je het zoals ons treft met de mede-gasten dan heb je een prima avond. Heerlijk een paar glaasjes plum-wijn er bij want dit smaakt toch het lekkerst bij Japanse gerechten. Decor is nog net als 15 jaar geleden en is dus sterk verouderd. Mijn advies zou zijn; maak het interieur wat frisser en begin daar vandaag nog mee !

Gegeten op: 20 maart 2013.
Rene-Culinair
Rene-Culina...
Meesterproever

23 maart 2013

Gister hier een 10-gangen menu gegeten op basis van een Groupon. Maar verder komen wij hier ook al meer dan 20 jaar. Gezellige show aan de tepan-yaki-bar. Echt prachtig mals vlees bij elke bereiding. Maar... elke keer een gebakken gerechtje met kruidenboter-soja-overgieting gáat een beetje vervelen. Op een gegeven moment snakte ik naar iets verfrissends, dus ik heb maar bitterlemon besteld. Ik vraag me af hoeIveel) echte Japanners eten van de teppan yaki. Goed oplettende bediening, ook humor bij de kok. Het tempo van de gerechtjes lag erg hoog. Tja, er kwam nog een tweede eetploeg aan... Verder een vermakelijke en smakelijke avond.

Gegeten op: 22 maart 2013.
SlimSpirit
SlimSpirit
Expertproever

11 maart 2013

Zaterdag 9 maart 2013 gegeten met twee personen bij Sui Sha Ya in Alkmaar. De kwaliteit van het eten is erg goed, alles is zo te proeven lekker vers en het wordt voor je neus bereid, met de nodige show. De Japanse koks zijn behoorlijk vakbekwaam en weten van alle gerechten die wij hadden (menu Ran en menu Ume) iets erg lekkers te maken.

Lichte kritiek op de bediening: die is wel erg vriendelijk, maar het gebeurde meerdere keren dat iemand kwam vragen of we wat wilden drinken terwijl we net bij iemand anders hadden besteld. En het interieur is niet veel bijzonders maar ook niet storend.

Al met al dus een zeer plezierige avond met een totale rekening van € 120: niet onredelijk voor deze kwaliteit. We komen hier zeker terug!

Gegeten op: 9 maart 2013.

13 januari 2013

Superlekker teppanyaki gegeten bij Sui Sha Ya. Wij kenden het restaurant nog niet maar een absolute aanrader. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Eten wat zo lekker is dat je elke hap die je ervan eet jammer vindt, want daarna is er minder over. De ribeye met gehakte knoflook en lenteui, de garnalen met heerlijke saus, de ossenhaas. Het was echt verukkelijk. Ga naar Sui Sha Ya!

Gegeten op: 13 januari 2013.
eline16
eline16
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

26 oktober 2012

Gisteren heerlijk gegeten bij Sui Sha Ya. Hier koop je niet alleen eten, maar een avond met entertainment. Koks zijn erg kundig (en onze ook nog eens geestig), eten is prima en de sfeer is goed. Bij het krijgen van de rekening schrok ik een klein beetje (70 euro p.p., menu en allebei 4/5 drankjes), maar desondanks prima vermaakt.

De sfeer aan de bakplaat is beter dan op de gewone stoelen waar je ook sushi/soep en dergelijke kan eten. Zeer net en dienstbaar personeel. Aanrader voor wie echt een avondje weg wilt.

Gegeten op: 25 oktober 2012.

Alle 28 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Sui Sha Ya

Schrijf hieronder je recensie over Sui Sha Ya. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.