ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Private dining
KeukenThais

4 november 2012

Gastvrij restaurant, leuke persoonlijke bediening, prima eten, vooral de voorgerechtjes zijn uitstekend. Met twee personen uitgebreid eten en drinken voor minder dan €90 is zeer acceptabel.

Gegeten op: 3 november 2012.
adder
adder
Proever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

10 februari 2012

Goed restaurant, alleen iets te duur. Prijs/kwaliteit kan beter. Niveau van thai restauranten in a'dam, R'dam ligt hoger

Haring
Haring
Fijnproever

4 juli 2011

Heerlijk! Beetje prijzig voor een Thai (in Amsterdam kosten de gerechten gemiddeld genomen 5 euro minder en is de kwaliteit hetzelfde), maar superlekker! Ingredienten zijn vers. Aanrader zijn de sateetjes als voorgerecht!

erikb1
erikb1
Topproever

27 mei 2011

Heerlijk gegeten. De prijzen zijn wel aan de hoge kant, maar dat begint zo langzamerhand standaard te worden in Alkmaar.

pehave
pehave
Fijnproever

13 februari 2010

Wij kunnen heel kort zijn over het restaurant KhunChai: een dikke 10! voor alles!
Y. Reijsoo

reysoo
reysoo
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Khunchai

Schrijf hieronder je recensie over Khunchai. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 00:00