| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
timobakker 5 maart 2012 | |
Prima eten voor een prima prijs. Daar moet je ook niet teveel van verwachten verder. De inrichting is oud, maar het sfeertje was goed. De bediening vriendelijk en snel en het eten is eigenlijk altijd wel lekker. Geen haute cuisine, maar simpel en goed. prima restaurant |
ppaulv 22 februari 2012 | |
Snelle en vriendelijke bediening (soms een beetje erg snel ....). Eten altijd prima van smaak en temperatuur. Ook veel gerechten anders dan de standaard giros e.d. Heerlijke wijn.
Chaatje123 31 januari 2012 | |
Nadat ik 2 jaar geleden er had gegeten, gaf ik ze vorige week een nieuwe kans. Maar nog steeds erg slecht. Weer een chagrijnige bediening, lauw eten, weinig smaak, vies interieur en wc en Ouzo wordt gewoon ook aan jonge kinderen gediend.
zeevisser 25 juni 2011 | |
wij komen hier regelmatig , er is een ruime keus en de prijs kwaliteit verhouding is erg
zoëanne 29 mei 2011 | |
Ik heb bij Irodion met twee vriendinnen gegeten na een hele dag shoppen in Alkmaar.
Geef zelf je mening over Restaurant Irodion