Wij hebben hier op 8 januari heerlijk geluncht. We waren met z'n achten en kregen een heerlijk 4 gangen menu. Ik snap net als andere mensen, niet dat het hier zo rustig is, want het eten is echt voortreffelijk en de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam.
Vanavond hebben we hier zeer smakelijk gegeten met zijn tweeën. We begonnen beiden met een voorgerecht met haasterrine waaromheen ook nog gesneden mooi roze haasvlees lag. Een geweldig voorgerecht! Daarna de chateaubriand met een perfecte béarnaisesaus die ook uitstekend was. Bij deze gerechten een heerlijke Bordeaux die net genoeg tannine had om nog lekker zacht en rond te zijn. Heel klein puntje van kritiek: de gebakken aardappeltjes die we bijbestelden waren wat erg snel gebakken, maar dat mocht de pret niet drukken. Goedkoop is het zeker niet, maar ik kom graag nog eens terug.
Vrijdag 16 september met zijn tweeën heerlijk gegeten. Was erg rustig. We gingen voor het vier-gangen-verrassingsmenu. Bleek een uitstekende keuze: voortreffelijke vis, soep, mooi mals speenvarken en een heerlijk grand dessert. Attente, vriendelijke bediening, waarbij de gastheer ook nog goede wijnsuggesties uit zijn mouw toverde. Verdient aanbeveling (en meer aanloop!)
zeer gezellig en leuk restauarant uitstekende keuken en alle gerechten met zorg bereid echt een aanrader afgelopen zaterdag hier gegeten met een gezelschap was echt top vooral de dikbil ossenhaas super vlees ga zeker nog maals hier eten
Leuke tent. Mooi aangekleed en altijd goede service! Lekker eten en geweldige locatie aan het water. Altijd leuk voor een avondje lekker uit eten. Aanrader!