8.3
7.5

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 3 4 ... 8 ouder »

viv11 viv11 10 maart 2012

Heerlijk geluncht met prachtige en vooral smakelijke gerechte met verrassende smaakcombinaties. De amuses zijn altijd weer een feestje bij Moshik. Fijn om te weten dat de lunch daarin niet onder doet voor diner. Porties en timing prima afgesteld op lunchtijden. Van te voren gemelde allergie was prima verwerkt in aangepast gerechtje. Zwarte brigade kende een prima balans tussen amicaliteit en formaliteit. Jammer dat ze gaan verhuizen, maar wel begrijpelijk

SasjeB SasjeB 28 januari 2012

18 januari 2012 met z,n tweeen hier gegeten. Wij kregen een vijfgangen menu , dat je nog met een drietal gerechten kon uitbreiden. Wij kozen er beide voor om het bij de vijf gerechten te laten. Het is een aanvullende programma waarbij je smaakpupillen voortdurende worden geprikkeld. De amuses vooraf werden geserveerd door Moshik Roth zelf ,,,mooie verfijnde hapjes en vooral de cheesburger met watermeloen en dus niet met vlees was bijzonder. Ieder gerecht was een feestje. Het volgende bezoek zal in Amsterdam zijn, want daar verhuist het restaurant heen dit jaar. Locatie is nog onbekend, maar een ding is zeker, het eten zal delicious zijn :-)

macfrank macfrank 12 januari 2012

Het kost wat om er te eten maar het is elke Euro waard. Een ontspanne sfeer met geheel onverwachte gerechten. Allemaal plaatjes waarvan je de smaak, de kleuren en de geuren lang zult onthouden.

Henk_Margot Henk_Margot 9 december 2011

Voor een niet 2 sterren restaurant had ik hoger gescored.
Het eten was goed, maar dat mag ook wel voor een 2 sterrenrestaurant, maar de rest...
Bediening leek niet echt gemotiveerd en dan het toilet. Niet meer van deze tijd. Wat zeker bij de sterren status paste was de belachelijk prijs van de koffie na. € 17,00 voor 2 koppen koffie.

petergourmet petergourmet 20 augustus 2011

Sublieme gerechten, vakkundige bediening en van alles wat hier reeds beschreven is: het klopt allemaal. Maar waar we toch wel van opkeken was dat er wel een pretentieuze samenwerking met &Samhout (!) is afgesloten met als titel 'Verbinding' maar dat chef Moshik Roth niet even de moeite neemt om verbinding te maken met zijn aanwezige gasten, terwijl hij het zichtbaar toch niet druk heeft. Hij zou volgens onze gastvrouw ook niet vaak aanwezig zijn (!?). Verder gaat men verhuizen naar Amsterdam en dat is beslist geen onnodige luxe want het restaurant ademt niet de sfeer van een ** restaurant. Verder als gezegd alle lof voor de subtiele en originele gerechten.

Ansje56 Ansje56 2 augustus 2011

Uitstekend gegeten!! Waanzinnige smaken, bediening attent, wist veel over de wijn te vertellen. Ale met al een geweldige avond.

p75 p75 24 juli 2011

Afgelopen weekend hier gegeten, hoewel wij bijzonder smaakvolle en verrassende gerechten kregen gepresenteerd is de prijs-kwaliteit verhouding hier volledig zoek. Dit in combinatie met de rommelige en onvoldoende attente bediening, de rommelig ogende open keuken en de sterk verouderde aankleding maken dit restaurant wat mij betreft een behorend tot de categorie 'obviously overrated'.

bakker1 bakker1 21 juli 2011

Veel te kleine tafel voor 6 personen. Mijn hoofdgerecht was geen vis, zoals wel gevraagd. Dit is te laat gecorrigeerd. Bediening zeer slecht, de gerechten werden regelmatig vóórr iemand langs geserveerd, nog nooit meegemaakt. Inhoud vd gerechten goed, wijnkeus apart, kan veel beter. Teveel theater.

sanderklos sanderklos 6 juli 2011

Brouwerskolkje doet zijn naam en faam meer dan eer aan tijdens de IENS DinerDagen! Tegen gereduceerde prijs genieten van een top lunch met bijpassende wijnen, alles uitgewogen, verrassend, subliem, exquise, van de amuse tot en met het dessert. Tot slot nog een theeservies met overheerlijke versnaperingen, waardoor het bijna een extra gang genoemd mag worden. Dit alles op een heerlijk rustgevende plek en ambiance, met bediening in de juiste timing en tone of voice, en je voelt je de koning te rijk. Iedere cent waard. We komen zeker terug voor meer.

jeroenpanders jeroenpanders 26 juni 2011

Zeer sterke lunch, prachtige omgeving perfecte service. Snel weer naar het kolkje!

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Geef zelf je mening over 't Brouwerskolkje