7.5
7.9

1 2 ouder »

conny63 conny63 15 mei 2012

Wij zijn zaterdag met 6 personen bij Zin uit eten geweest, en het 4gangen kreeftmenu gekozen. We hebben heerlijk gegeten. De bediening is TOP, ze hebbeb kennis van zaken, weten hoe je een gezellige avond kunt hebben doordat het restaurant "huiselijk" is ingericht en niet massaal is. Wij komen zeker weer terug!!!! TOP!

kalf kalf 4 december 2011

Wij hebben gisteravond bij restaurant Zin geweldig gegeten! We kozen voor het keuzemenu van december! Het was in één woord: verrasssend en perfekt.....vooral de Sint- lekkernijen die we kregen bij de koffie (zelfgemaakte borstplaat) was verrukkelijk!!!
Tot snel!

henry_schipper henry_schipper 27 november 2011

We werden aangetrokken door het maandmenu met wild en kozen voor de vier gangen versie. Behalve bij het tussengerecht (de tamelijk smakeloze wildbouillon) worden per gang 2 gerechtjes geserveerd. Deze ambitie is teveel voor de keuken: alles even matig. Waarom niet kiezen voor één goed uitgevoerd gerecht. Het aangeboden wijnarrangement is van hetzelfde niveau. In de volkomen smakeloze rijstpudding van één van ons met de prachtige naam Riz Condé werd een stukje plastic gevonden en deze werd daarom verder niet opgegeten. Verder dan een belofte om de keuken aan te spreken kwam de bediening niet. Een meer gepaste reactie is dan toch dat je het gerecht van de rekening haalt en/of iets ter compensatie aanbiedt. Op onze vraag of een espresso decafe geleverd kon worden werd volmondig bevestigend geantwoord. Wat geleverd werd was een slappe bak zonder cremalaag, terwijl de gewone koffie van onze tafelgenoten die wel had. Dat zal dus wel oploskoffie zijn geweest. Het is echt mogelijk om met een goede gedecafeineerde boon van Illy of de Golden Coffeebox een goede espresso decafe te maken. We doen het iedere avond thuis zelf dus zeg niet ja als je er de spullen niet voor in huis hebt.

JSmits JSmits 21 augustus 2011

Zin, puur genieten. Dat viel ons tegen. Na anderhalf uur kwam het eerste gerecht en na drie en een half uur hadden we ons 3-gangen menu voltooid. Het geduld om nog om een cappuccino te vragen was toen wel weg. De gerechten waren goed, maar niet bijzonder. De drie bereidingen van zalm waren prima; de kreeft was vrij taai. De kok gebruikt opvallend weinig groenten. Ik denk nog geen 10 % van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 200 gram. In het dessert vormde een mini ananas een fraai beeld. De smaak van deze smaakvolle vrucht werd volledig te niet gedaan door overvloedig kaneelgebruik. Op meerdere tafels werd dat als teleurstelling ervaren.
J. Smits

alextenhaaf alextenhaaf 8 juni 2011

voor onze 10 jarig huwelijk een heerlijk avondje weg naar het uitstekende restaurant Zin te Wijdewormer. De ambiance is geweldig, de bediening zeer vriendelijk en zeer deskundig. De verschillende gerechten waren echt heerlijk en met zeer veel zorg gepresenteerd. Echt een aanrader voor een ontspannen avond heerlijk eten.
afz Alex ten Haaf te Purmerend

angela73 angela73 1 juni 2011

Elke maand weer een feestje om het speciaal door de chef samengestelde seizoensmenu te eten in restaurant Zin (voorheen Heerenhuis). Het aspergemenu van de maand mei met o.a. huisgerookte zalm, lam en een prijswinnend tussengerecht (kabeljauw en morillesaus) was heerlijk. Ik kijk al uit naar het kreeftenmenu van de maand juni. Ook lief dat het vriendinnetje altijd een beetje moeilijk mag doen en dat al haar wensen vervuld worden!!!

fijnproevertje40 fijnproevertje40 27 mei 2011

Onlangs weer bij Zin geweldig gegeten, super nieuwe naam trouwens!
Het was weer fantastisch. Heerlijke gerechten met bijpassend wijnarrangement.
Restaurant is helemaal verandert, en ziet er echt mooi uit, helemaal van deze tijd.
We komen zeker snel terug!

Boterkoekje Boterkoekje 18 april 2011

Voor een restaurant in deze hoge(re) prijsklasse verwacht ik wel iets meer dan wat we afgelopen zaterdag hebben meegemaakt. Het was het allemaal net niet. Allereerst ontbrak een amuse en duurde het erg lang voordat de kaart kwam. Gelukkig hadden we wel al wat te drinken gehad. We kozen ieder voor een 4 gangen menu, 1 keer a la carte en 1 seizoensmenu, met bijpassend wijnarrangenemt. Typisch vind ik het dat we vervolgens allebei dezelfde wijnen kregen, terwijl de gerechten wel anders waren. Hoezo bijpassend wijnarrangement? Jammer was het ook dat onze glazen wijn uit het arrangement alleen bij extra bijbetaling bijgevuld werden, terwijl we wel lang op de eerste gang moesten wachten. Niet erg netjes, als je het mij vraagt. De bereiding van de gerechten was redelijk/goed, echter niet bijzonder en of smaakvol. De tomatensoep smaakte als een instantsoep en het eten was veelal afgekoeld op het moment dat het geserveerd werd. De bediening is attent, maar helaas waren zij niet in staat om mij een advies te geven t.a.v. het tussengerecht. Ik miste een goede balans in de kaart, wat de keuze bemoeilijkte. Al met al heel wat verbeterpunten als ze zich willen positioneren als een toprestaurant.

mazzah mazzah 31 maart 2011

Vorige week super gegeten in restaurant Zin. We hadden een heerlijk maandmenu met allemaal proeverijtjes per gang, en met bijbehorende wijntjes was het echt voortreffelijk. Daarbij een superaardige en attente bediening!!
Wij hebben er zeer zeker ZIN in om snel weer eens terug te komen.

Proever1963 Proever1963 31 augustus 2009

Het eten bij het Heerenhuis is prima. Wij gaan hier regelmatig heen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Met mooi weer heerlijk buiten op het terras eten! Voor wie dit restaurant niet kent kan het verwarrend zijn dat de naastgelegen kroeg van een andere eigenaar is. Zo zijn er dus ook twee terrassen, een voor het café en een voor het restaurant.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Zin