Menu van de chef (3 gangen) gegeten. Tweemaal achtereen was de gekozen wijn niet meer op voorraad, wel drie alternatieven. Op wijnavontuur gegaan en ik kan de witte wijn Esporao reserve 2009 aanbevelen. Mooie ambiance, prachtig tafellinnen, bestek, glaswerk. Correcte en atentte bediening, we hebben smaakvol gegeten. Vooral de fricandeau smaakte naar vroeger, echt lekker. Het was een perfecte culinaire verwen avond op het terras met het schouwspel van ondergaande zon.
lekker vegetarisch gegeten; de kok is creatief genoeg om ook voor vegetariers een heerlijk 5-gangen menu te presenteren, zonder cliches (zoals alles met tomaat/mozzarella/pesto, pasta met tomatensaus en heel veel paddestoelen en kaas). chapeau!
Toen we hier een paar dagen verbleven was het erg rustig in het restaurant.Veel tijd voor het bedienend personeel om onderling te kletsen.Zo hard lachen,zingen en praten in de keuken dat je het woordelijk kunt verstaan.Dit was hetzelfde bij het ontbijt trouwens.Beetje storend dus als je als gast dan ook nog moeten bedelen om wijn,water en brood.
Na een wekelijks meerdaags verblijf in dit hotel, gedurende nu ruim anderhalf jaar, is het diner nog elke dag een klein feestje. Smakelijke ingredienten, op fraaie en soms verrassende wijze gecombineerd, tot prachtige en smaakvolle gerechten, in combinatie met steeds weer tongstrelende wijnen, blijven mij boeien. Het is elke dag weer genieten. Daarbij is sprake van een fraaie ambiance en zorgvuldige en correcte bediening die natuurlijk na verloop van tijd ook steeds meer een persoonlijk tintje heeft gekregen.
Geef zelf je mening over Hotel Restaurant Kasteel Elsloo