8.0
7.8

Jenny85 Jenny85 13 april 2012

Een echte aanrader als je in Gulpen bent. vriendelijke bediening, leuke sfeer en het diner is er altijd heerlijk. We brengen de Herberg regelmatig een bezoekje. Ook leuk om gewoon eens een terrasje te pakken of te lunchen want hun lunchkaart is ook zeker niet verkeerd!

Klaaskippegaas Klaaskippegaas 30 december 2011

Super gegeten!! Echt een no nonsens tentje, gezellig en zeer goede bediening! Echt een aanrader, voor als je culinair wilt eten voor een betaalbare prijs

dgosker dgosker 18 juni 2011

Een goed restaurant herrken je an de toegevoegde salade. De Biefstuk met pepersaus was geod> Ook de maaltijdsalade met gegrilde kaas was erg lekker. Vlotte bediening leuk terras. Wij waren tevreden.

henkvanbakel henkvanbakel 18 oktober 2010

Leuke herberg met goed terras waar je na een lange wandeling door het heuvelland van een heerlijk Gulpener biertje kan genieten. De sate viel een beetje tegen, taai vlees met weinig garnering, groente, etc. De schnitzel van mijn partner was prima, ook weer wat weinig garnering en groente.

groenenhijdra groenenhijdra 9 oktober 2010

leuk terras. aardige mensen en bediening en de carpaccio is een regelrechte aanrader.
daar kom ik graag voor terug.

Rosimaku Rosimaku 7 september 2010

Goed eten in een gezellige, informele sfeer. Goede prijskwaliteitverhouding. Bediening is vriendelijk en adequaat. Bovendien is er tevens een steeds wisselende kunstgallerie. Zo kun je na een sportief bezig zijn, cultuur en bourgondische gezelligheid in een gelegenheid met elkaar combineren.

hans1000 hans1000 31 juli 2010

Leuk terras, bediening erg populair doen. Eten redelijk qua kwaliteit wel erg duur. Prijs kwaliteit is niet in balans.dacht dt ze in Limburg kunnen koken, helaas.

Wytse Wytse 6 maart 2010

Leuke bediening
Had wel verkeerd gerecht voorgeschoteld gekregen maar dat hinderde niet.
lekker gegeten, gezellige sfeer, leuke expositie in het restaurant. Leuke placemats!

kingkung kingkung 11 augustus 2009

Afgegaan op een iens-recensie m.b.t. prijs-kwaliteit bij de Zwarte Ruiter terechtgekomen. Zuid-Limburg, gastronomisch niet onbekwaam; 'de Zwarte Ruiter', toeristenmelkerij op matig snackbarniveau. Kort samengevat: bierstoofpotje laf, Ital. pasta v.d. chef koud, kroketten met sneetjes brood uit de supermarkt, sate ging wel, sla bitter zonder enige opsmuk; alles van de kleine kaart.
Dan gaat de onvriendelijke ober ook nog eens een goedkope sigaar onder je neus zitten roken (we aten buiten). Jammer, want bij de buren zag het er beter uit. Het eten was niet top, maar voor een doordeweekse hap hoeft dat voor mij niet per se, het kan ook gewoon goed zijn. Maar door de bediening zakte het geheel toch beneden peil.

Geef zelf je mening over Herberg de Zwarte Ruiter