Vandaag voor het eerst naar dit restaurant geweest en wij gaan hier zeker weer terugkomen! Wat een leuk restaurant; enorm kindvriendelijk - kids hoeven zich hier geen seconde te vervelen en krijgen alle aandacht van het personeel, vriendelijke en snelle bediening, goed eten en sfeervol interieur. Helemaal top!
We komen al zo lang en altijd super leuk daar!
Voor de kids geweldig! Zijn de hele avond weg. leuke activiteiten en voor de volwassenen goed eten.
Leuke bediening en goed. Restaurant is leuk en spannend ingericht.
we komen gauw weer terug!
Voor de zoveelste keer geweest en weer een super gezellige avond gehad. Het eten was weer als vanouds heerlijk (en het drinken natuurlijk ook). De kinderen waren niet weg te slaan uit de schatkamer. In een woord geweldig!
Kom hier met vrouw en kinderen al een aantal jaren. Best eten voor niet veel geld. Ook op maandag open! Stel niet te hoge eisen aan het eten. Dat is goed maar ik kom vooral terug voor de sfeer en de bediening. Zeer kiendvriendelijk, sminken ook de kids. manager gesproken mogelijke aanpassing van de bereidingswijze van een voorgerecht. (beroepsdeformatie :
Geef zelf je mening over Familierestaurant Kapitein Haak