eska 6 maart 2010 | |
Lekker wijntjes drinken in de zithoek boven, relaxed. |
Proever64208 18 februari 2008 | |
Arrogant personeel (behalve de blonde dame). Veel te dure wijnen voor de kwaliteit wat het is. Eten komt uit naastgelegen vreetschuur, maar pretendeert beter te zijn dan wat ze in de vreetschuur serveren. Vreselijke tent. |
Proever36943 7 september 2006 | |
Erg lekker gegeten bij Wolwaag. Bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb op \'t terrasje zitten smullen van de tapas, die niet standaard waren en dat voor redelijke prijzen. Hoeveelheid was ruim, champignons waren lekker (eigenlijk lust ik niet champignons) en we kregen er gratis brood bij. Meer wijnkeus dan verwacht. |
Proever25491 9 november 2004 | |
Heel erg gezellig! Beneden bar, boven eettafels. Goede bediening, lekker eten, leuke prijzen (erg belangrijk voor studenten ;) ). Aanrader: met groep vrienden gezellig avondje bier en tapas bij de Wolwaag. |
Proever4881 15 juli 2003 | |
Super gezellige bediening. Joviaal en spontaan. Alleen zou ik de tapas geen tapas willen noemen. Het zijn gewoon lekkere borrelhapjes. Bij tapas wil ik graag iets Spanns hebben en dat is het dus niet. Maar wel heel smakelijk. Super muziek wordt er in de zaak gedraaid. Komt de sfeer echt ten goede. |
Geef zelf je mening over De Wolwaag