| Keuken | Internationaal |
| Huiswijn per fles | €22.50 |
| Huiswijn per glas | €3.95 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
cve1975 13 juni 2010 | |
Bij de kassa wordt gevraagd of je o.a. op dinnersite je mening over hen wil achterlaten: dat wil ik wel. Vreemdgenoeg wordt NIET gevraagd of het naar wens was; dan had ik namelijk gelijk kunnen zeggen dat ik dat niet was.
Proever20007 21 augustus 2005 | |
Vergane glorie. Het is allemaal redelijk pretentieus - zeker gezien de prijzen - maar het is het allemaal net niet. Dit geldt overigens voor het hele hotel, waarvan het onvoorstelbaar is dat het tot dezelfde keten behoort als de Keizerskroon en Lauswolt. Om 23.30 in de bar van de Globetrotter nog iets te eten bestellen bij het bodempje Jack Daniels van € 8,- ? Een schaaltje pinda´s. Heeft u geen... vlammetjes of zo? \"Nee! Morgen bent u weer de eerste.\" De ossenhaaspuntjes met champignons en ui waren eetbaar. Als u thuis boter in de pan gooit, het vlees, de ui en de champignons erbij kwakt evenals peper, zout en een snufje italiaanse kruiden, dan heeft u binnen vijf minuten minimaal hetzelfde resultaat. |
Geef zelf je mening over Globe (Golden Tulip Arnhem - Velp)