van de week dacht ik even gezellig een hapje tegaan eten met vriendinnen.
Was 1 grote teleurstelling geworden !
We kwamen binnen lopen en er was geen eens een goede avond van af tekrijgen.
een vrouw (van de bediening) zei bot ( zonder ons aan tekijken) zoek maar een tafel uit !
vervolgens hebben we 20 min gewacht tot er drinken werd opgenomen (zaten maar 4 tafels).
eindelijk drinken gehad wilde we toch wel graag bestellen (1 uur verder).
moesten we nog 20 min wachten voor ze eindelijk kwam.
het eten viel vies tegen.. geen smaak in tebrengen.
we hadden alle 4 nog een mix drankje besteld.
en geen 1 glas bevatten de zelfde inhoud.
toen we er wat van zeiden, kregen we het antwoord "nou dan hebben jullie mazzel gehad! ".
te slecht voor woorden.
we hadden uiteindelijk een klacht gedaan bij een mannelijke collega van haar, die het netjes had oplost, door middel van een drankje van het huis.
oke, dus alles was vergeten en vergeven.
komt mevrouw op hoge tenen aan gerent en in aanvals positie dat de maatjes goed waren en dat we achterlijke meiden waren die er niks van weten ! (terwijl der collega alles al had oplost).
Dus voor ons is het voorbij.
wij komen hier nooit meer !
Nadat we een keer een biertje in Elsa's gedronken te hebben en met veel verwachtingen naar het menu gekeken te hebben, waren we vastbesloten hier een keer te gaan eten en te lunchen!
Reserveren is verstandig, aangezien we hier twee keer bot zijn weggestuurd. Lunch lukt dan wel..
Burger te groot, raar vlees (teveel brood in het gehakt), patatjes leuk geserveerd, maar mayo zoals in de snackbar. Geen succes.
Toch maar dinner geprobeerd. Esgargots wel OK, niet speciaal.
Maar waar komt het vlees vandaan? Rare ijzerige smaak, mals geprobeerd te slaan. Proef hier de bio-industrie. Sorry..
Het eten is goed kom er best wel vaak, meestal de biefstuk-sate maar soms niet goed klaar gemaakt, beetje te snel van de plaat af, gelukkig is het vaak zacht vlees. De bediening mist soms wat vriendelijkheid, alsof ze er niet altijd even veel zin hebben.
Zat er toen Ajax kampioen werd en dat vergeet ik nooit meer, super gezellig.
Het eten mist 1 ding.. Smaak..
Zelfs de sate saus had weinig smaak..
Ook waren ze 1 hoofdgerecht vergeten..
Als kroeg is het prima.
De bediening was wel vriendelijk.
Damestoilet had tevens geen zeep of toiletpapier..