KeukenInternationaal, Europees & Biologisch
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Bijzonder mooi is het uitzicht dat De Steenen Tafel biedt over Arnhem. Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van de stad, in een serre die is aangebouwd aan een nog functionerende watertoren. Enkele moderne schilderijen sieren het sfeervolle restaurant. In de bediening vind je een gastheer die zijn vak verstaat. Zijn gastvrijheid is te prijzen en hij brengt je op de hoogte van leuke wetenswaardigheden over de producten. Er is voldoende aandacht voor de gast en de gerechten zijn zeer goed op smaak. In één woord: uitstekend.

Annetmol Annetmol 8 mei 2012

Na veel verhalen eindelijk wezen eten. Helaas niet heel goed. Verassingsmenu gehad. Sommige gangen waren lekker, maar over het algemeen erg zout. We hebben met zijn 2en 3 liter water naast de heerlijke wijn weggewerkt... Bediening was erg vriendelijk, lokatie is mooi, maar de inrichting mag iets meer 20e eeuw.

Paul-sr Paul-sr 19 februari 2012

Viel ons erg tegen. Keuken vonden wij zeer matig. Smaken vaak veel te overheersend.
Personeel is vriendelijk en brengt het goed. Unieke plek in Arnhem.
Wij zullen er niet terugkeren.

M-Roskam M-Roskam 27 januari 2012

Goed restaurant met een fijne ambiance. Prachtig uitzicht en veel privacy in dit zorgvuldig ingerichte etablissement. De gastheer verstaat zijn vak inderdaad, zo ook de Chef. Eerste indruk is chique, maar door de gepaste hartelijkheid én kennis van de gastheer voel je jezelf direct op je gemak. De Crème brûlée van duivenlever was een (h)eerlijke smaakervaring op zich, zo ook de begeleidende rode wijn. De haas op twee wijzen was i.c.m. de roomzachte puree en de rode kool voortreffelijk. Koffie met huisgemaakte friandises maakte onze lunch geheel af. Dit was voorwaar niet de laatste maal dat wij De Steenen Tafel zullen bezoeken.

iam iam 20 januari 2012

Heel goede dinerervaring: goede, mooie gerechten, lekkere, bijpassende wijnen en correcte bediening. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat is de essentie, daar gaat het om. Dat het interieur niet naar mijn smaak is neem ik gewoon op de koop toe. Aanrader!

Leone Leone 12 januari 2012

Prachtige locatie, goede kaart, neutrale bediening.
Gerechten met een mooi smaakpalet, kort na opening bleek echter een aantal gerechten van de kaart niet of beperkt beschikbaar, bovendien was een identiek gerecht op de kaart niet identiek op het bord.
Erg goed maar niet top.

Geef zelf je mening over De Steenen Tafel