KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken svh

linda2712 linda2712 30 oktober 2011

Als 2 vermoeide wandelaars wilde we hier de lunch nuttigen. Aangezien dit de enigste horeca gelegenheid was op onze route wilde we hier lekker gaan zitten. De landelijke aankleding is erg geslaagd zoals de leuke, hippe schommelstoelen met als topper het prachtige uitzicht op het balkon. Maar wat een teleurstelling! Na 3x te zijn opgemerkt ("ik kom zo bij u") hebben we het na een half uur opgegeven, want we werden niet geholpen. Wat een aanfluiting voor zo'n restaurant met toch pittige prijzen (bijv. €15,- voor 2x koffie met appeltaart!) En om dan te moeten zien dat andere mensen die later binnen kwamen eerder worden geholpen... toen was de maat vol! Als men hier niet gediend is van sportief geklede wandelaars moet men een bordje ophangen aan de deur met een dresscode i.p.v. ze te negeren!...

svbe svbe 19 december 2010

Afgelopen zaterdag (18/12/2010) een feest gegeven in de caves en Vijverberghzaal van Landgoed Groot Warnsborn. Ruim 60 gasten konden zich in die ruimtes zeer goed verplaatsen. De amuses (oa. rillette van varkenswang en de bitterbal van rivierkreeft en prei), de voorgerechten (oa gerookte forel, wildzijnsham en wildapté), de hoofdgerechten (oa wildstoof met hete bliksem), de kazen en nagerechten (oa een soezentoren) waren heerlijk puur en verfijnd van smaak. Een topper in Arnhem deze locatie. Zeer aanbevolen!

Spontaan Spontaan 7 juli 2010

Prachtige omgeving, goeie bediening.
eten was goed en verassend. kort om goed genoeg om het hotel te boeken en daar lekker te gaan eten.

lammert lammert 5 februari 2010

Heerlijk gegeten, goede bediening en ook een leuke wijn spijs ruimte in de gewelvenkelders.

Floris proeft Floris proeft 11 januari 2010

Groot Warnsborn is nog niet in balans. De aankleding is deels geslaagd, de bediening deels en het menu deels. Zeeduivelcarpacio smaakte naar citroen, bisque van kreeft bevatte halve liter room. Beetje machtig. Zeebaars op de huid was goed. Ik vind de 'zithoeken' in het restaurant niet geslaagd. De losse tafels en stoelen wel. Bediening mag echt wat minder overdreven doen.

Geef zelf je mening over Landgoed Groot Warnsborn

MaandagGeopend