Het Jachthuis doet mee!
Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?
Bekijk de deelnemersBelangrijkste kenmerken
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Prachtige plek, subliem eten. We zijn bovendien een avond gepassioneerd onderhouden over de heerlijke wijn die er bij werd geschonken. Bijzondere vermelding verdient het gastheerschap, dat was van een uitmuntend, onnederlands niveau.
Gegeten op: 4 mei 2013.Een geweldige verrassing! Prachtige gerechten, heerlijke wijnen, een prima bediening. Overheerlijke foie gras. Jammer dat het zo leeg was. Dit restaurant verdient het om iedere dag helemaal vol te zitten. Een aanrader dus.
Gegeten op: 27 april 2013.Na verschillende bezoekjes aan dit restaurant zijn wij van mening dat dit de absolute top van Apeldoorn en omgeving is. Je eet hier op sterrenniveau zonder de sterrenprijzen. Wild is erg goed en wij zijn altijd weer onder de indruk van de visgerechten. De bediening is tegenwoordig dik in orde en geen arrogant gedoe. De lokatie is bij een pak sneeuw of op een zomerse dag zeer aantrekkelijk. Voor fijnproevers is dit wat ons betreft 'the place to be'!
Gegeten op: 8 februari 2013.Gisteren met vrienden hier gegeten. Gekozen voor het 4 gangen verrasingsmenu. Hoofdgerecht daarbij was ree vanuit het Kroondomein. Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar. Verder voortreffelijke wijnen. Kortom, een zeer geslaagde avond.
Gegeten op: 15 februari 2013.Wij kwamen om 14.30 uur met 7 personen onverwacht binnen en werden aller hartelijkst ontvangen. Er werd direct een leuke ovale tafel voor ons klaargemaakt. Eerst kregen we allemaal lekkere hapjes. Daarna gaf het lunchmenu eerst kreeft. En daarna kregen we het zachtste stukje ree van de Veluwe dat we ooit geproefd hebben. Wij zijn lekkerbekken, maar dit was echt subliem. De huiswijn was zo lekker dat 3 mensen een doosje mee naar huis namen. En dan als laatse de prijs van alles bij elkaar maakte ons helemaal blij. Kortom Top een echte aanrader!
Gegeten op: 9 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Het Jachthuis
Schrijf hieronder je recensie over Het Jachthuis. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag | 18:00 - 21:30 |