Gebruik gemaakt van het live buffet. Het was echt verrassend goed zeer goed gegeten, meer als voldoende keus, fijne stoelen om te zitten en een gezellige sfeer. Prijs kwaliteit erg goed.kortom een aanrader.
Zeer redelijk. Ik ben aangenaam verrast tijdens een afscheidsdineetje van een handjevol collega's. Had mij voorgenomen om een stukje brood te nemen en had mij voorbereid op een bic mac op de weg naar huis, maar het was zeer goed te doen eigenlijk. Lekker zelfs. Uiteraard moet je afblijven van dingen zoals haring, schaaldiertjes en andere beestjes die een garingstijd van minder dan een etmaal hebben, want daar hebben ze helaas geen verstand van, maar de salades waren goed. De wijn was uiteraard schroefdopslobber maar niet onprettig. Bediening zeer aangenaam. De hotelkamers vond ik eigenlijk altijd al goed van VdV, maar het eten de absolute definitie van ellende. Daar ben ik nu toch wat van teruggekomen.
voor een van de valk echt goed onverwacht na de musical van zorro hier terecht gekomen, was inderdaad mega druk maar we werden meteen ontzettend vriendelijk geholpen. Er was een buffet : met carpaccio van wild maar ook kalfs en normaal vele soorten sla garnalen verse oesters zalmforel brood soep etc vooraf. Hoofd hertenbiefstuk ossenhaas gamba/s hachee maar ook een gehaktbal rodekool venkel met geitenkaas krieltjes maar ook uit de oven roosmarijn aardappels. kortom het was erg smakelijk en warm ook een groot dessert buffet met koffie en thee. Kan hier niks verkeerds over zeggen was echt een aanrader gaan zeker nog een keer terug.
Jongens, het blijft een volle eetfabriek, maar wel een erg goede. Pas met een groep van 16 personen geluncht. Alles was goed en lekker. Opvallend lekkere carpaccio. Vriendelijke professionele bediening. Niks mis meer mee met van der Valk.
Geef zelf je mening over Van der Valk Hotel De Cantharel