| Activiteiten | Restaurant, Catering | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een top restaurant we zijn de hele avond verwend met heerlijk eten en prachtige wijnen. Zowel de gastvrouw als de kok die even langs de tafel kwam willen je in de watten leggen.
Als we weer in de noord-kop zijn gaan we zeker weer langs.
vandaag 09-11-12 wezen lunchen bij la premiere! gezellige ontvangst door simone en john en kregen een mooie tafel aangeboden en meteen goed ontvangen met wat een lekker hapje! daarna kregen we een voorstel dat de chef een lekker lunch menu voor ons ging maken, we gingen akkoord en daar absoluut geen spijt van. kregen een heerlijk 4 gangen menu met heerlijke bijpassende wijnen die goed met de gerechten samen gingen en goed werden uitgelegd. dus dik tevreden de deur uitgelopen van een mooie zaak met mensen die werken met passie voor het vak
Gegeten op: 9 november 2012.
Ik heb hier inmiddels twee keer gegeten en dat waren zeker niet de laatste twee keer. Ik kom hier zeker terug.
De pure gerechten waren allemaal verrukkelijk en heel creatief bedacht. Het menu gaat ook met de seizoenen mee en daardoor krijg je de lekkerste groente op je bord en de heerlijkste stukjes vlees.
Ook is de bediening perfect en legt heel veel uit. Ook het wijnarrangement wordt goed uitgezocht bij de gerechten en dat proef je dan ook echt bij de wijn.
Thee krijg je met een zandlopertje zodat je sterke of zeer sterke thee kan kiezen. Heel grappig.
Kortom, een aanrader voor iedereen!!
Tegen een ster aan. Uitermate mooi, klein, restaurant. Tafels sprankelend gedekt. Kleine maar zeer verzorgde menukaart met o.a. de zeer aan te bevelen "spartelverse"vis van de dag. Er wordt met aandacht voor elke ingredient gekookt. De toelichting op het menu is vakkundig en gedreven. Presentatie van elk gerecht een feestje op zich. Goede wijnadviezen. Voor ons niet om de hoek maar een uurtje in de auto is dit restaurant zeker waard.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Altijd top! De keuzemogelijkheid is niet groot, maar dat maakt niet uit. De gerechten smaken heerlijk en de bediening is kundig. Het restaurant is sfeervol ingericht.
Schrijf zelf een recensie over La Première
Schrijf hieronder je recensie over La Première. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | 12:00 - 22:00 |
| Lunch | 12:00 - 14:00 |