| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
18 recensies
Vaak gegeten en altijd zeer goed.
Fijn geholpen,leuk tegen onze kinderen.
Chateaubriand is altijd heerlijk!
We komen graag terug!
Vandaag lunch genuttigd in dit restaurant van Van Der Valk. Het werd een teleurstelling. Friet was melig en taai, een haar verborgen in de friet en een waterig-nat burgerbroodje (onderkant van het broodje, waarschijnlijk nat geworden van de gewassen sla of tomaat). Uiensoep was op basis van een gebonden soep, niet een bouillon. Het was niet een soep waar wij op gehoopt hadden, maar smaken verschillen daarin wellicht. Na deze klachten te hebben vermeld werd hier wel correct en servicegericht mee omgegaan, we mochten weggaan zonder te betalen.
Gegeten op: 25 januari 2013.
Tja, je kunt natuurlijk bij van der Valk niet zo veel verwachten, maar als je toch twee keer minstens een half uur moet wachten op je drankje ga je toch nadenken.
Ga niet achterin zitten, dat heb je kans dat je helemaal over het hoofd wordt gezien.
Eten is ongeïnspireerd en nét niet slecht, typisch van der Valk. Maar passie is nergens te bespeuren.
We hebben hier gegeten met een groep van 18 mensen. Het eten was prima. Zeker voor een grote groep. De service wat vreemd. De bediening kwam gestresst over en dat was niet nodig. We moesten erg lang wachten, maar maakten daar verder geen punt van. Echter de bediening was daardoor een soort van opgefokt. Over het decor kan ik maar een ding zeggen: Ga eens renoveren!
Gegeten op: 27 september 2012.
Lunchen was prima. Leuke optie dat je hier gewoon boterhammen met beleg kan bestellen.
Bediening niet erg snel en niet erg behulpzaam.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Heden 26.05 alleen gegeten in restaurant avifauna. Bediening vriendelijk en correct. Starter aspergesoep, behoorlijk. Hoofdgerecht asperges flamande. Asperges waren oud, draderig, hardgekookte eieren, erg koud uit koeling, gesmolten boter ok. Krielaardappelen uit pak.
Kortom een mislukking, ga in de toekomst naar het zuiden, malse dubbel A asperges eten.
We kwamen er op de avond van Hemelvaartsdag. Op het terras was het gevuld maar niet overdreven druk. Na 1 uur hadden we ons drankje ( 2 keer naar moeten vragen )en besteld. De bediening was tijden niet aanwezig en als hij bij tafels in de buurt wat bracht werd er niet naar andere tafels gekeken. Onze "ober" legt het bestek neer terwijl hij het eetgedeelte vasthoudt. Bij het bestelde eten ( we nemen het maandmenu) geen sla, geen appelmoes. Drankje komt weer niet. Ober is weg omdat hij afgewerkt is en men laat ons zitten en wachten.,, wachten..totdat jezelf er iemand van binnen bijhaalt. Ons toetje moeten we dan nog krijgen. Weer wachten... na ruim 3 uur kunnen we eindelijk betalen. Er wordt "sorry"gezegd. Wat een slechte bediening!! Binnen in het restaurant loopt er tig bediening rond maar als je buiten zit lijkt het alsof ze je aan je lot overlaten. Hier kom ik nooit meer.
prima service, eten niet slecht in grote hoeveel heden,decor gezellig.
Gegeten in het a la carte restaurant net buiten Avifauna ivm huwelijksjubileum van onze ouders na een bezoek aan het park. Positieve ervaring. Goed eten, zowel vlees, vis als kindermenu. Goede bedieningen. Het zal nooit een ster halen, maar dat hoeft ook niet. Prijs/kwaliteit is ruim voldoende.
Vlotte en vriendelijke bediening, alhoewel een van de dames niet erg ervaren was en stuntelde met de hete borden. Fijn dat je kleine porties kan krijgen, dan heb je echt een volwaardige maaltijd. Lekker veel groente en sla erbij.
Mijn moeder kon met de rollator moeilijk het pand door omdat de tafels zo dicht op elkaar staan.