| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
uitgegeten 6 juni 2011 | |
We kwamen er op de avond van Hemelvaartsdag. Op het terras was het gevuld maar niet overdreven druk. Na 1 uur hadden we ons drankje ( 2 keer naar moeten vragen )en besteld. De bediening was tijden niet aanwezig en als hij bij tafels in de buurt wat bracht werd er niet naar andere tafels gekeken. Onze "ober" legt het bestek neer terwijl hij het eetgedeelte vasthoudt. Bij het bestelde eten ( we nemen het maandmenu) geen sla, geen appelmoes. Drankje komt weer niet. Ober is weg omdat hij afgewerkt is en men laat ons zitten en wachten.,, wachten..totdat jezelf er iemand van binnen bijhaalt. Ons toetje moeten we dan nog krijgen. Weer wachten... na ruim 3 uur kunnen we eindelijk betalen. Er wordt "sorry"gezegd. Wat een slechte bediening!! Binnen in het restaurant loopt er tig bediening rond maar als je buiten zit lijkt het alsof ze je aan je lot overlaten. Hier kom ik nooit meer. |
woutk 11 januari 2011 | |
prima service, eten niet slecht in grote hoeveel heden,decor gezellig. |
Nic Vis 17 september 2010 | |
Gegeten in het a la carte restaurant net buiten Avifauna ivm huwelijksjubileum van onze ouders na een bezoek aan het park. Positieve ervaring. Goed eten, zowel vlees, vis als kindermenu. Goede bedieningen. Het zal nooit een ster halen, maar dat hoeft ook niet. Prijs/kwaliteit is ruim voldoende. |
coenhonig 20 juni 2010 | |
Vlotte en vriendelijke bediening, alhoewel een van de dames niet erg ervaren was en stuntelde met de hete borden. Fijn dat je kleine porties kan krijgen, dan heb je echt een volwaardige maaltijd. Lekker veel groente en sla erbij.
mytranslatedself 15 juni 2010 | |
Heb er 3 keer gegeten en dat was nog best prima. Een avondbuffet voor de goede orde. Live Cooking.
Geef zelf je mening over Avifauna