LauraMmm 27 juli 2011 | |
Een jaar geleden al vaker in dit restaurant geweest tijdens een vakantie en het beviel zo goed dat we er weer heen zijn gegaan nu we in de buurt waren. Gelukkig nog net zo heerlijk en authentiek smakende Indonesische gerechten gekregen als de vorige keren. Het vlees is heerlijk mals en de sauzen zijn verrukkelijk. Echt een aanrader. Wel jammer dat bijna alle gerechten alleen in het Indonesisch genoemd zijn op de menukaart zonder Nederlandse beschrijving waardoor je met een beperkte kennis van de Indonesische keuken toch moet informeren wat nu de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld de verschillende ei gerechten. Voldoende keuze ook voor vegetariƫrs dus. Het personeel is vriendelijk maar de oplettendheid zou beter kunnen. Mocht het een keer vol zijn: afhalen kan ook.
killy 2 januari 2011 | |
Nogal laat telefonisch gereserveerd voor 2 personen. Door wat tafels 'om te bouwen' konden we toch terecht en daarna hebben we genoten van een voortreffelijke rijsttafel en werden we vriendelijk bediend. Prima! |
Netsrik 30 oktober 2010 | |
Nog nooit zo onvriendelijk behandeld in een restaurant! Tijdens het telefonisch reserveren van een tafel voor 8 pers. ging het al mis. Ze hadden wel een tafel voor 6 pers. voor ons. Wat hebben we aan een tafel voor 6 als we met 8 pers. zijn? Na veel gezucht en gesteun zouden ze wel een tafel voor ons regelen. Daar aangekomen lieten ze ons eerst enige tijd wachten. Niemand die ons ook maar een blik waardig gunde. Vervolgens werden eerst de mensen die na ons waren binnengekomen, geholpen. Waarschijnlijk vaste klanten? Toen we eindelijk plaats mochten nemen, werd er tijdens het bestellen op gewezen dat we een rijsttafel MOESTEN bestellen of anders een gerecht van min. 15 euro. Door de toon die deze hooghartige mevrouw tegen ons aansloeg, was voor ons de maat vol. Voor ons nooit meer! |
Cath84 28 oktober 2010 | |
Het eten was echt super, maar de service is waardeloos. Je moet minimaal voor 15 euro aan gerechten bestellen. Dat is al vreemd, maar als je dan gerechten van ong. 14 euro op de kaart zet is het nog vreemder!
LauraMmm 3 juli 2010 | |
Een Indonesische restaurant met werkelijk verrukkelijk eten. Vlees is mals, groentes vers, authentiek qua smaak. Een aanrader waar je graag even voor om wilt rijden. Hier komen wij zeker terug! |
killy 1 september 2009 | |
Met z'n tweetjes een heerlijke Indische maaltijd genoten met diverse gerechten die uitstekend smaakten. Als je geen rijsttafel bestelt, dan moet je volgens de kaart per persoon voor minimaal 15 euro bestellen. Op zich vreemd, maar de bediening loodste ons soepel door de bestelling heen. Prima adres. |
Proever70044 19 februari 2008 | |
Lekker gegeten, veel verschillende gerechten met verschillende smaken, aardige bediening en goede prijs kwaliteit verhouding. We komen zeker nog een keertje terug. |
Proever23815 15 juni 2007 | |
Met mijn Indische familie wilden we ons laten verwennen. Bij dit restaurant is dit slechts gedeeltelijk geslaagd.Al met al geen restaurant om terug te keren. De bediening was onhandig en soms een beetje betweterig bij het bestellen. Het eten was middelmatig, geen toppers, vooral veel vlees, gerechten die qua smaak nogal op elkaar leken. Ook zat men nogal op elkaar gepropt. |
Proever38656 2 april 2006 | |
kwaliteit top, bediening prima, prijzen redelijk. Ook heeft men inmiddels al geruime tijd een afhaalservice met o.a. een vast maandmenu, SMULLEN van ongeveer 6 gerechten tegen een prijs van 15/16 Euro afhankelijk van de soort rijst die je wilt. Met 2 personen krijg je het nauwelijks op. In het restaurant zelf is de inrichting wel een beetje aan vernieuwing toe, maar eigenlijk vergeet je dat al gauw als je de heerlijke gerechten krijgt voorgeeschoteld door het vriendelijke personeel. Specialiteit rijsttafel Bunga Melati uiteraard!!! |
Proever30117 17 februari 2005 | |
Heerlijk gegeten. We kennen de Indonesische keuken en moet zeggen dat we zeer tevreden waren over de kwaliteit. Gezellige zaak, duidelijk mensen die verstand van het vak hebben. Ga zo door. |
Geef zelf je mening over Bunga Melati