8.4
7.6

KeukenIndonesisch
Openingstijden16.30-21.00, za-zo vanaf 12.00

LauraMmm LauraMmm 27 juli 2011

Een jaar geleden al vaker in dit restaurant geweest tijdens een vakantie en het beviel zo goed dat we er weer heen zijn gegaan nu we in de buurt waren. Gelukkig nog net zo heerlijk en authentiek smakende Indonesische gerechten gekregen als de vorige keren. Het vlees is heerlijk mals en de sauzen zijn verrukkelijk. Echt een aanrader. Wel jammer dat bijna alle gerechten alleen in het Indonesisch genoemd zijn op de menukaart zonder Nederlandse beschrijving waardoor je met een beperkte kennis van de Indonesische keuken toch moet informeren wat nu de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld de verschillende ei gerechten. Voldoende keuze ook voor vegetariƫrs dus. Het personeel is vriendelijk maar de oplettendheid zou beter kunnen. Mocht het een keer vol zijn: afhalen kan ook.
Dit restaurant is een aanrader voor wie van goed Indonesisch eten houdt.

killy killy 2 januari 2011

Nogal laat telefonisch gereserveerd voor 2 personen. Door wat tafels 'om te bouwen' konden we toch terecht en daarna hebben we genoten van een voortreffelijke rijsttafel en werden we vriendelijk bediend. Prima!

Netsrik Netsrik 30 oktober 2010

Nog nooit zo onvriendelijk behandeld in een restaurant! Tijdens het telefonisch reserveren van een tafel voor 8 pers. ging het al mis. Ze hadden wel een tafel voor 6 pers. voor ons. Wat hebben we aan een tafel voor 6 als we met 8 pers. zijn? Na veel gezucht en gesteun zouden ze wel een tafel voor ons regelen. Daar aangekomen lieten ze ons eerst enige tijd wachten. Niemand die ons ook maar een blik waardig gunde. Vervolgens werden eerst de mensen die na ons waren binnengekomen, geholpen. Waarschijnlijk vaste klanten? Toen we eindelijk plaats mochten nemen, werd er tijdens het bestellen op gewezen dat we een rijsttafel MOESTEN bestellen of anders een gerecht van min. 15 euro. Door de toon die deze hooghartige mevrouw tegen ons aansloeg, was voor ons de maat vol. Voor ons nooit meer!

Cath84 Cath84 28 oktober 2010

Het eten was echt super, maar de service is waardeloos. Je moet minimaal voor 15 euro aan gerechten bestellen. Dat is al vreemd, maar als je dan gerechten van ong. 14 euro op de kaart zet is het nog vreemder!
Ook erg veel moeite doen om de aandacht van de bediening te krijgen.
Omdat het eten zo lekker is kom ik ondanks dat misschien toch nog terug...

LauraMmm LauraMmm 3 juli 2010

Een Indonesische restaurant met werkelijk verrukkelijk eten. Vlees is mals, groentes vers, authentiek qua smaak. Een aanrader waar je graag even voor om wilt rijden. Hier komen wij zeker terug!

Geef zelf je mening over Bunga Melati